NBA 2018/19 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleme şansımız oldu.

O son saniye basketi müthişti ya. Spikerin anlatımı ile tam filmlerde ancak görülen bir sahneydi

Yunan kardesimiz sampiyon olacak gibi gorunuyor.

porzingis'in ağzını yüzünü dağıtmışlar.

Habere göre Porzingis, Liepaja’ya gitti ve birtakım kutlamalar için farklı kulüpleri ziyaret etti. Gecenin devamında bir grup ile karşı karşıya gelen Porzingis, iddiaya göre NBA’de takım değiştirdiği için tepki gösteren grubun saldırısına uğradı.

The Athletic’ten Shams Charania’nın haberine göre de Dallas, olayı soruşturmaya başladı. Ayrıca yine Charania’ya göre şu andaki verilere göre bir kulüpte üzerine atlanan Porzingis’e farklı cisimler ile saldırıldı.

NBA’de ilk 3,5 yılını Knicks çatısı altında geçiren Porzingis, daha sonra Ocak ayında Knicks personeliyle bir araya gelmiş ve takas olmak istediğini söylemişti.

D6bsT6DXsAAirQr.jpg

Kawhi Leonard Toronto'dan ayrılırsa çok kalp kırar. Taraftar baglandı iyice. Finalde Milwauke geçer ama.

Vay be tam dusunmedim ama Iverson'dan sonra ilk kez one man show izledim. Fakat sonraki turda sadece Kawhi yetmez. Cok kral adam cok.

Ülkede demokrasi var ulan :))))))

S Sport: Enes Kanter oynadığı için NBA konfederasyon finalini yayınlayamayacağız, finale çıkarsa finali de veremeyiz.

45873

batı finali maçları dsmart ve tv plus NBA tv de yabancı spiker anlatımıyla izlenebilecek.

ben hiç nba izlemiyorum ama bu sansür tamamen rezillik. Enes,Hakan,Arif vs. gibileri sansürlemek bir şey kazandırmaz. Aksine onlara değer verdiğini gösterir. Diğer oyuncuları nasıl anlatıyorsan onu da öyle anlat. Hatta gerekirse hiç bahsetme ama maçı yayınlamamak nedir?

İnsanlar NBA izlemek için para ödüyor. Bu tamamen Kuzey Kore sistemidir. ABD'de falan bu haber yayınlanıyor ve insanlar konuyu bilmediği için itibarımız zedeleniyor. Enes efendi de bunu bildiğinden sürekli vuruyor. Bu adama koz vermeye neden bu kadar meraklısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt