Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.000
- 17.660
- 1.973
4. maca Klay ve Durant donmezse fark yerler. Curry cok yiprandi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toronto'ya yuklu oynamis.Evet murat kara kardesimizi kiniyorum
Demek ki totem yapmis
Ne zaman gswli oldu tüm oyuncular zart oldu final zora girdi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yaw torontodan ciddi anlamda tiksiniyorum. Gene de Durant olsa gswyi desteklemezdim lakin su ortamda gsw sampiyon olursa durant fena göt olacak. Bu iki sebep nedeniyle tüm kalbimle gswyi destekliyorum.
2016da lebrona kaybedince durant gelsin diye yalvaranlardan biriydi lakin sonradan pisman oldu. Durantı sürekli ezikliyor. Bizim sana ihtiyacimiz yok, senin bize ihtiyacın var gibisinden. Durantın oyun tarzı ve kendisinin geri planda kalmasi hosuna gitmiyor. Birkac macta kavga edecek duruma gelmislerdi ve soyunma odasinda surekli tartisiyorlarmis. Tabi kaybettikleri maclardan sonra oluyor bunlar, kazaninca dogal olarak bir sikinti yok.Üstad bu Green niye köpek çekmiş Durant'a uzun zamandır takip etmedim Nba gelişmeleri alalım
Hoopstaki Sivas kangali sen misin?klay 4. maça dönecekmiş ama ne kadar fit dönecek muamma. durant ise bugünkü 3 e 3 antremanlara çıkıyormuş o da ne kadar fit dönecek meçhul adam 1 aydır top oynamadı.