6. maçta Doncic'in ayağının altına yatan Morris gavatına karşı Dallas'ın göstereceği tavır serinin gidişatını belirleyecektir. Bakalım gene sitede basket oynayan zengin bebesi gibi mi takılacaklar, yoksa Harlem'in bağrından kopup gelmiş isyankar siyahi gardaşlarımız gibi mi? Gerekirse bench ağırlıklı bir 5'le başlayıp oyuncular atılana kadar ilk 5-6 dakika bol bol Kawhi-George'un ayaklarının altına yatmalarını diliyorum. Pozitif ayrımcılığın sinir bozucu boyutlara ulaştığı NBA'de böyle bir tavır koymanın şu aşamada tek mantıklı çözüm olacağını düşünüyorum. Yine Kawhi-George'a kibar kibar şut attırırlarsa Porzingis bile dönse kurtaramaz. Onun dışında 4. maçta Doncic uçup giderken şu maçta yaptığı ikili sıkıştırmayı 1 dakika düşünmeyen Doc Rivers zorla Mavericks'i seriye ortak etti. Porzingis dönmez ve Dallas kız gibi oynamaya devam ederse 6. maçın da farklı bir profil izleyeceğini sanmıyorum. Bu seride gördüklerimin akabinde kim şampiyon olursa olsun sözümü Clippers dışında kim olursa olsuna çevirmek durumundayım. Bu çirkefler, racistler ve gavatlar ordusu iyisini hak etmiyorlar.