NBA 2019/20 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doncic beni acayip şaşırttı.Atletizm eksiğinden dolayı bir halt yiyemez demiştim ama herif canavar.Ağır çekimde oynuyor gibi ama nefis bir oyun tekniği var.

GOAT en hafif tabirle... Hani bunu söylemek ne kadar doğru şu an bilmiyorum ama R.Madrid'den beri bu çocuğu takip ediyorum ve hiç şaşırmıyorum geldiği noktaya. Dallas'a geldiğinde inanılmaz sevinmiştim.
Dallas'ın bildiğim kadarıyla önümüzdeki sene iyi bir maaş alanı açılıyor. Şampiyonluk takımı kurabilir balkonlara bayrakları asabiliriz. :D

hay anasını dallas maçımız varmış yine 4.te
bu sarı pipi geçen maç fenaydı artık marizlenmesi gerek çok şımardı

6. maçta Doncic'in ayağının altına yatan Morris gavatına karşı Dallas'ın göstereceği tavır serinin gidişatını belirleyecektir. Bakalım gene sitede basket oynayan zengin bebesi gibi mi takılacaklar, yoksa Harlem'in bağrından kopup gelmiş isyankar siyahi gardaşlarımız gibi mi? Gerekirse bench ağırlıklı bir 5'le başlayıp oyuncular atılana kadar ilk 5-6 dakika bol bol Kawhi-George'un ayaklarının altına yatmalarını diliyorum. Pozitif ayrımcılığın sinir bozucu boyutlara ulaştığı NBA'de böyle bir tavır koymanın şu aşamada tek mantıklı çözüm olacağını düşünüyorum. Yine Kawhi-George'a kibar kibar şut attırırlarsa Porzingis bile dönse kurtaramaz. Onun dışında 4. maçta Doncic uçup giderken şu maçta yaptığı ikili sıkıştırmayı 1 dakika düşünmeyen Doc Rivers zorla Mavericks'i seriye ortak etti. Porzingis dönmez ve Dallas kız gibi oynamaya devam ederse 6. maçın da farklı bir profil izleyeceğini sanmıyorum. Bu seride gördüklerimin akabinde kim şampiyon olursa olsun sözümü Clippers dışında kim olursa olsuna çevirmek durumundayım. Bu çirkefler, racistler ve gavatlar ordusu iyisini hak etmiyorlar.

Yahudi kel puşt adam olsa morrisi play offlardan banlardı. Rakibi sakatlamaya çalışan pisliklere acimayacaksin.

Thunder-Rockets maçıda iptal deniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt