NBA 2019/20 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diger maclarin hepsini full izlememistim ancak bugunku maci canli izledim hakemler tek kelimeyle rezalet bir mac yonettiler.Fauldu oydu buydu falan bi nebze anlasilabilecek hatalar ancak macin icinde Adebayo'nun sure dolarken attigi sut basket oldu ancak hakemler sure doldu isareti yaparak topu Lakers'a verdiler.Miami tatafinin challenge hakki kullanmasina bile izin vermediler.Sure doldu karari dogru karardi ancak 1 pozisyon gectikten sonra gidip ekrandan o pozisyonda sure doldu mu dolmadi mi diye izlemeleri hakikaten buyuk rezalet.
Maca gelecek olursa Miami savunmada yine Davis'e ikili sıkıştırmalar getirdi ve Davis'in savunmacisini surekli degistirip onden alarak top kayiplarina zorladi.Lebronun maca daginik baslamasi Butler'in onceki macta kaldigi yerden devam edercesine baslamasi acaba Miami 2-2 yapar mi diye soru isaretlerine yol acti.KCP'nin ilk yarida ve macin sonlarinda buldugu basketler Davis-Lebron ikilisinin tutuk oldugu macta cok onemli bi katki oldu.Davis hucumda her ne kadar istenilen duzeyde olmasa da ozellikle macin sonlarina dogru yaptigi iyi savunma ve bloklar "ben burdayim" niteligindeydi.Lebronun zor dakikalarda ucluk cizgisinden yolladigi uclukler cok kritikti.Lebrona calinmayan fauller,onun yaptığı ufak denilecek seylere calinan ucuz fauller baya bi sinirlendirdi onu.
Adebayo sakatliktan tam donemeden oynamasina ragmen iyi katkı verdi ancak onun olmadigi macta Olynyk cok iyi katki vermisti acaba 5. Macta dusunebilirler mi Olynyk'in daha fazla sure almasini.
Lakers les gibi gecen 10 sezonun ardindan Nba Sampiyonluguna 1 galibiyet uzaklikta.Sezonun cogunda sallantili performans gostermelerine ragmen ligi 2. Bitirip final oynamak tabi ki onemli.Ancak Lakers tarihinin en kotu final serisini oynayip da sampiyon olan takimi olarak tarihe de gecebilirler Son olarak da Kobenin olum yilinda alinacak bu şampiyonluk ben ve benim gibi Lakers-Kobeseverler icin bir kat daha anlamli ve onemli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

normal sezon MVP oylamasından dolayı gazetecilere tepki göstermişti lebron şimdi oy kullanan gazeteciler gıcıklığına davis'i final MVP seçerler mi acaba lebron'a nispet olsun diye :)

Bugun gunlerden Lakers sampiyonlugu

Lakers Lebron bırakırsa favori olmaya devam eder mi emin değilim.Anthony davis muhteşem bir oyuncu ama takımı şampiyonluğa taşır mı soru işareti. Benim mesela ilerleyen yıllarda favorim eğer dallas bir şekilde giannisi alırsa dallas olur.

şampiyon lakers takımını ve mvp antony davisi tebrik ederim

Çekelim fişi bitirelim işi

Once Kobe sonra tum Lakers taraftarlari icin

Davis'in ufak bi sakatligindan sonra takim cok buyuk ritm kaybetti ki Lebron takimi ayakta tutuo.Davis'i biraz daha efektif kullanabilirsek Hucumda oyunun kontrolunu ele geçirecez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt