NBA 2019/20 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clippers'i bu sezon hiç izlememiştim, bu kadar kötü oyunla nasıl buralara kadar geldiler hayret!

NBA bitmiş ağlayani yok.

Gerçi Boston gibi leş bir takımın, conferans finaline kalması her şeyi net şekilde ortaya koyuyordu.

micheal jordan su an oynasaydi herkezi ezer gecerdi

evet

📝

Açıkçası Denver'ı LAC karşısında hiç bu kadar tahmin edemiyordum. Özellikle Utah serisindeki geri dönüşten sonra, acayip bir direnç gösteriyorlar. Tabi LAC'da Dallas'ı öyle ağım şahım geçmedi. Kawhi hayvani oynamasa baya sıkıntı olurdu.

Ya normal sezonda da boyle seri yiyorlardi veya gevsek oynuyorlardi, play off'ta sikarlar demistim ama hala aynilar.

İyi oldu 7. Maca kaldıgı yorulsunlar

Ulan şu jokic biraz atletik olsa ligin anasını ağlatırdı

Clippers bir bok oynamıyor ilk turda porzingis sakatlanmasa dallas tokatlamıştı bunları.

Thunders'da akıllı takım yalnız. Westbrook ve george gibi iki malı yollayıp tonla draft hakkı aldılar.

Ulan şu jokic biraz atletik olsa ligin anasını ağlatırdı

Clippers bir bok oynamıyor ilk turda porzingis sakatlanmasa dallas tokatlamıştı bunları.

Thunders'da akıllı takım yalnız. Westbrook ve george gibi iki malı yollayıp tonla draft hakkı aldılar.
Müthiş oyun aklı var adamda bir de atletizm olsa efsaneler arasına girerdi.

Kaan kural ile inan her seri patliyorlar. Denver tek mac alamaz dediler adamlar turu gececek neredeyse.

Denver serinin 6. maçında 19 sayıdan geri gelip mağlup etmiş Clippersı ve seri 7. maça taşındı.Herifler Lakersa batı finalinde kaybetmek için bi taraflarını yırtıyolar ya helal valla.

selam kaway nasılsın playoff p'in nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt