- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533

UNINTERRUPTED on Instagram: "That 4 ring feeling🏆🏆🏆🏆 Congrats @kingjames!"
128K likes, 1,344 comments - uninterrupted on October 11, 2020: "That 4 ring feeling🏆🏆🏆🏆 Congrats @kingjames!".

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pippen, jordandan daha iyi oyuncuydu zati.
Daha doğru tespiti çok az gördüm
Çüş be kardeşim, 26 yaşındasın nerede izledin Majesteyi de, yorum yapıyorsun.?MJ dünyadaki en büyük balondur.
Abi @Murat Kara ile çok takılıyorum.Ondan herhalde?Çüş be kardeşim, 26 yaşındasın nerede izledin Majesteyi de, yorum yapıyorsun.?
goAt mertebesiden ancak " A " harfini çıkarırsan o zaman çok kişi bu fikri onaylar.Ulu King in asıl GOAT olduğu hususunda fikir birliğine varalım derim.
Terimseverleri karşına alabilirsin fakat ulu kingseverleri karşına almanı pek tavsiye etmem sn. üstadım...goAt mertebesiden ancak " A " harfini çıkarırsan o zaman çok kişi bu fikri onaylar.
Aksi halde LeBron, ancak gerçek Goat'in forma numarası taşıyacak kadar bu mertebeye yaklaşabilir.
KURTULSAK !!
Çocukken bizi Jordan masallarıyla kandırdılar. 3lük çizgisinden smaç başarmış bilmem neler.Michael Jordan bunlarin aga babasidir. Dunya gozuyle izledim reisi. 1.98 boyuyla en uzunun ustunden smac atardi reis. Yurek diyince aklima Jordan gelir
Çocukken bizi Jordan masallarıyla kandırdılar. 3lük çizgisinden smaç başarmış bilmem neler.
Jordan için bir masal kahramanı diyebilriz.
Çocukken bizi Jordan masallarıyla kandırdılar. 3lük çizgisinden smaç başarmış bilmem neler.
Jordan için bir masal kahramanı diyebilriz.
Bunları geçelim sevgili dostum. En iyi takım arkadaşı Ilgauskas olan adam enayi değil ki dursun orada. Jordan acaba kariyerinin hangi döneminde öyle leş bir kadroda ve bir halt katamayan koçlarla oynamış.2010 yılında kıçı sıkışınca miamiye gidince lebrona saygım epey azaldı.Jordan da ilk sezonlarında champ olamadı ama gidip başka yıldızların koltuğunun altına girmedi.
Kingim mütevazılık ve spor ahlakı dersi vermiş adeta.![]()
LeBron James: Michael Jordan'ı ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz
23 numaralı formayı giymesinin nedeninin Jordan olduğu belirten LeBron James, İlk Jordan'larımı (ayakkabı) aldığımda, kendimi en kral kişi olarak görürdüm diyerek ona duyduğu hayranlıktan bahsetti.www.ensonhaber.com