Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Bosh'a boş pozisyonda en az 10 tane pas attım hepsini kaçırdı adam başkası pas attı savunmaya karşı zor pozisyonda salladı girdi bana karşımı takım noluyo pasta atmıyolar :D

Bosh'a boş pozisyonda en az 10 tane pas attım hepsini kaçırdı adam başkası pas attı savunmaya karşı zor pozisyonda salladı girdi bana karşımı takım noluyo pasta atmıyolar :D

Basın Toplantılarında verdiğin cevaplar yüzünden takım sana karşı tavır almış olabilir .

Agalar, oyunu ilk defa oynuyorum bir kaç gündür.

İlk draft öncesi seçmelerden sonra M.Bucks'a gittim. Orada -tahminimce- beğenilmemiş olmalıyım ki Austin'deyim şuan. :o

Her gittiğim takım fark ötesi fark yiyor. Nedir oyunun püf noktaları? :o

Agalar, oyunu ilk defa oynuyorum bir kaç gündür.

İlk draft öncesi seçmelerden sonra M.Bucks'a gittim. Orada -tahminimce- beğenilmemiş olmalıyım ki Austin'deyim şuan. :o

Her gittiğim takım fark ötesi fark yiyor. Nedir oyunun püf noktaları? :o

Sertaç reis, yardımını bekliyorum. :(

Olm, daha güçsüzken fast-break sayılarını yapmaya çalış. Yani bir oyuncu şuta kalktığı anda sen ileriye yardır, ribaundu aldıklarında sana atıyorlar sen de bomboş şutlar atıyorsun, turnike vs. Öyle öyle bir süre gelişmeye çalış, bir süre sonra zaten açılıyorsun.

Olm, daha güçsüzken fast-break sayılarını yapmaya çalış. Yani bir oyuncu şuta kalktığı anda sen ileriye yardır, ribaundu aldıklarında sana atıyorlar sen de bomboş şutlar atıyorsun, turnike vs. Öyle öyle bir süre gelişmeye çalış, bir süre sonra zaten açılıyorsun.

Onunla zaten yardırmaya başladım da mesela şimdi ben bu Austin'deyim ya, tekrar NBA'e ne zaman ve nasıl gideceğim?

Bildiğim kadarıyla D-League'de 25 maç falan yapıyorsun galiba ondan sonra dönüyorsun normal lige.

Hiç düşmediğim için D-Leauge'e bilmiyorum işleyişi tam. :p

Sezon bitince, tekrar draft sıran belirlenecek muhtemelen.:D

Aranızda Jordan Challange'i tamamlayıp Michael Jordan ile My Player'da oynayan var mı ?

Zor mu bitirmek Jordan Challange'i ?

Yok be, skill point kazandırıyor sana. C'nin üstünde bitirince skill point kazanıyorsun, sonra onları bozdur bozdur harca.:asd:

Geri
Üst Alt