NBA Artık D-Smart'ta

Cevap: Resmi Açıklama | NBA Artık D-Smart'ta

NBA maçlarının canlı olarak yayınlanacağı Smart Spor 77. ve NBA TV 78. kanalda yayına başlamaktadır. Yeni kanallarımız 26 Aralık tarihine kadar tüm D-Smart abonelerimize hediyemiz olup şifresiz yayınlanacaklardır. Keyifli seyirler dileriz 4445565

.

Simdi gordum mesaj atmislar.. kotu oldu bu.. Kapali olmasi mantikliydi zaten.. maxi pakette var mi acaba, muhtemelen full paketin icindedir..

Simdi gordum mesaj atmislar.. kotu oldu bu.. Kapali olmasi mantikliydi zaten.. maxi pakette var mi acaba, muhtemelen full paketin icindedir..

Her yerde Maxi yaziyor. Müsteri hizmetleri de öyle demis diyorlar.

Bişey fark etmedi.

İdman Tv :)

[video=youtube;EfxmO5KCSC0]https://www.youtube.com/watch?v=EfxmO5KCSC0&feature=player_embedded[/video]

cnn turk sıkıntı oldu

yurtta çekmiyo

web tv'ye kaldık anlaşılan

İdman tv teledünya veya dsmartta var mı

idman tv'de hiç izlemeyin derim, seyircinin sesini kısıyorlar, görüntü 1908ler gibi :D linklerde izleyin daha iyi.

cnn-türk bi ara karasaldaydı, sonra uyduya geçti.. ardından tekrar karasala geçti mi geçmedi mi?

Oh artık NBA TV D-Smart'taysa izlenir bi güzel, umarım onu da şifrelemezler.

fiyatı öğrenelim , baktım league pass dan ucuz, ben de geçeceğim.

idman tv'de hiç izlemeyin derim, seyircinin sesini kısıyorlar, görüntü 1908ler gibi :D linklerde izleyin daha iyi.

Daha önce hiç NBA maçı izlemedim İdman Tv'den ama durum o kadar vahimse cidden pc'den izlerim daha iyi :D

Yeni Sezonda @kaankural yorumcu , @orkunco spiker olarak D-Smart'ta olacak.

Kim ne derse desim maçları almaları iyi oldu.Haftada en az 12-13 maç yayınlıyorlar.Ntv haftada 2 maç veriyordu

Kim haftada 12-13 mac yayinliyor? Cnn acik kanaldan yayinlasa haftada max 2 mac yayinlayacak. Ayrica Lock-out sebebiyle sikisik takvim var ve takimlar 3 gun ust uste mac oynayacak. NBA TV zaten her gun en az 1 mac yayinliyordu. Ntvspor haftada 2 defa mi ne.

Geri
Üst Alt