NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-2 Dallas Mavericks

ismi lazim degil yine allahin sahte kubalisi basmis konuyu. kardesim miamili degilsin birsey degilsin tek hedefin PROVAKE etmek

modlar nerde

?

bir dwyane wade hayranı olarak serinin yıldızı olması beni çok mutlu ediyor o sahanın en iyisi kazanma ve savaşma ruhunuda sonuna kadar taşıyor lebron herkesin kabul edeceği üzere yetenekli olmasına rağmen kazanmayı çok iyi bilmiyor ve final serisinde görüldüğü üzere sorumluluk almaktan çekiniyor ve bütün yük wade in omuzlarında bunun altından kalkabilir lebronun wade den öğrenecek çok şeyi var umarım algıları açıktır

ismi lazim degil yine allahin sahte kubalisi basmis konuyu. kardesim miamili degilsin birsey degilsin tek hedefin PROVAKE etmek

modlar nerde

?

Dallas için bu seride 2 oyun almak bile bir başarı olunca böyle çoşarlar işte. Bu gece 3-2 ertesi gün 4-2 bitti gitti.

Lebron'un nişanlıyı Rashard Lewis götürmüş! Bron'un performansı ondan düşmüş diyolla..

Gunaydin haci butun NBA takimlari jb geçti lebron'un anasiyla. (bkz. Cavs ve Celtics takiminin çikarttigi tshirtler)

Hem geçen sene Celtics-Cavs 5'i maçinda maçi birakmasi West'in anasiyla fingirdedigi içinmis.

EDIT:

Celtics boyle birsey çikartmisti anneler gununde

https://2.bp.blogspot.com/-Ain_oK7lKkA/TcrIN3Iq2XI/AAAAAAAAG78/hK2rmrOPqP0/s1600/DWEST_MOTHERS_DAY_SHIRT__52463_zoom-759113.jpg

Bakınırken güzel, esprili bi tweet yakaladım. "Rashard Lewis took his talents to south beach" :)

çok kral maç olacak. merakla bekliyoruz :D

Bakin bu daha iyi espri

lebron-head-south-438x275-1291323485.jpg

<3

Ahaha bu cidden komikmiş.

ulan maçada daha 3 saat var, ne yapacam o zamana kadar lan?

Ise bak ya. Hadi Annesi güzel olsa anlicamda. Westin okadar parasi var. O parayla okadar bomba kadinlari götürür. Sen ne diye takim arkadasinin annesine takiliyon. Zaten sevmiyordum Westi. Bakisinda hayir yok. :D

Açık konuşayım. Dallas şu ana bişeyler yaptıysa bunda 2 kişinin payı çok büyük. Biri Dirk diğeri de Dallas 'ın koçu. Koç faktörü çok önemli. Bu maçı aslında bir hocanın alacağını düşüyordum ben. Ama Miami komple daha çok takım arkadaşlar. Sadece Wade yada Bosh ile değil Miami her oyuncusuyla maçı çevirebilecek güçte. Çok sağlam kadro kurdular ve sabırla takım olmayı beklediler. Daha sezon başlamadan finallere kalacağını burda yazmıştım bilen arkadaşlar bilir. Dallas 2 faktörle buraya kadar geldi ama işin içine gerçekler katılacak artık ve Dallas şampiyonluğu kaybedecek. Bence buraya kadar gelmesi bile Dallas taraftarlarını sevindirmeli. Ben beklemiyordum çoğu Dallaslı gibi bu finalleri. Artık bu geceden sonra 3-2 olacaktır görünen o. Peşinden de 4 olacaktır ve biraz kasarak Miami şampiyonluk yüzünüğü takacaktır.

Saygılar.

Hakkı neredesin Hakkıı?

Açık konuşayım. Dallas şu ana bişeyler yaptıysa bunda 2 kişinin payı çok büyük. Biri Dirk diğeri de Dallas 'ın koçu. Koç faktörü çok önemli. Bu maçı aslında bir hocanın alacağını düşüyordum ben. Ama Miami komple daha çok takım arkadaşlar. Sadece Wade yada Bosh ile değil Miami her oyuncusuyla maçı çevirebilecek güçte. Çok sağlam kadro kurdular ve sabırla takım olmayı beklediler. Daha sezon başlamadan finallere kalacağını burda yazmıştım bilen arkadaşlar bilir. Dallas 2 faktörle buraya kadar geldi ama işin içine gerçekler katılacak artık ve Dallas şampiyonluğu kaybedecek. Bence buraya kadar gelmesi bile Dallas taraftarlarını sevindirmeli. Ben beklemiyordum çoğu Dallaslı gibi bu finalleri. Artık bu geceden sonra 3-2 olacaktır görünen o. Peşinden de 4 olacaktır ve biraz kasarak Miami şampiyonluk yüzünüğü takacaktır.

Saygılar.

saglam yorum gibi duruyor

Geri
Üst Alt