NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 1-1 Dallas Mavericks

Yuh artık ya Hayri 'ye NBA konusunda o kadar kapak takayım adam gelsin daha konuşsun ya :D:D:D:D Sanki 95 'ten beri takip eden ben değilim de kendisi. :D:D:D:D

Miami evvelden beri Dallas 'tan büyüktür. Anladınız mı?

Hepiniz banlarım.

Space Jam gibi senaryo hatalarıyla dolu bir filmden basket değil bocce öğrenilir kardeşim. Bugs Bunny 'nin yapmadığı steps kalmış mıdır acaba.

Diğer linklere şöyle bir baktım. Slam gibi satmayan bir dergi (Allah bilir o da kendinindir, satmaya çalışıyorsundur dergiyi) ve viki gibi transfer haberlerinden tanıdığımız bir kaynak.

Beckettmedia, Hoosier Basketball Magazine gibi kaynaklara bakmanı öneririm. Hepsi benim öngörüşlerimde birleşen nadide kaynaklar kardeşim. Yada benim bloğumu oku diyeceğim de boşver.

Bu gece maç yok arkadaşlar her gece final maçı mı olur NBA 'de ?!?!

Bence 1000 Miamili 100000 Dallaslıyı yok eder.

biyigi terlememis bir miami boy oldugundan hatirlamazsin, sene 97 utah-chicago serisi 1 haftada oynanip bitmisti [7 mac]

Lakabı Pippen olan bir adama çattın renkdaş. O seri yazın dünya şampiyonasına geldiği için öyle oynandı. Ama yine de sizin gibi Chicago altında ezilmiş UTAH taraftarlarını mağlubiyet eksenin de buluşturduk.

Maça 2 saat kaldı.

Yeap. Çok salak bir saatte yatsan yatılmaz ayakta kalsan kalınmaz. :o

4'te olunca daha kötü, saati kuruyorum uyanıp geri uyuyorum.:o Son maçın da ilk yarısından sonra daldım, o saate kadar uyumamıştım ama, en fazla yarım saat yani.:)

4'te olunca daha kötü, saati kuruyorum uyanıp geri uyuyorum.:o Son maçın da ilk yarısından sonra daldım, o saate kadar uyumamıştım ama, en fazla yarım saat yani.:)

4'te olunca en kötü ihtimal 2. yarısını izlerim maçın da 3'de olması sakat. Ben bir de yarın Üsküdar'a gidecem sabah bilmiyorum ne olacak :o

Yat, sanki neyi bekliyorsun.:)

3 olmasi daha iyi belki izlerim

Olm ben 1'de 2de bakiyorum sizin isiniz çok zor lan 4'de fln bakiyonuz :D

Net izlerim.

Geri
Üst Alt