NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-1 Dallas Mavericks

Final MVP : Wade :tiphat:

J.J Barea adeta Dallas'ın el freni durumunda. Önceki serilerde farkı Dallas lehine yaratıyordu bu seride tam tersi Dallas aleyhine çalışıyor. Peja da etkisiz olunca haliyle Dallas çok zorlanıyor. Buradan seriyi çevirmesi bence çok zor Dallas'ın.

Noldu Dallaslılar seri kaç kaç ? asdasdsadasdasdasdasdadadasda

Dallas kadar lesh bir takım yok Nowitzki'nin eline bakıyo herkes.

Ulan molalarda, devre de falan Dancer girls ları bile 1-2 defa oynattılar. Açlıktan ağızları kokuyo vesselam.

En Büyük Miami

yeeeeaaahhhh

Renkdaş Hayri'yi yine rezil ettin.Tebrik ederim :ask:

O basketball garibesine öğretemedim şu oyunu. Bu arada Serhat 'a da Oklahoma 'dan sonra taktığım kaçıncı kapak sayamadım. Yine sakatlıklar vs. konuşuruz tabi bu başlığa gelmek YERSE

4 mu oldunuz yoksa ben mi yanlis gordum? tatli su miamilileri sizi. kidd ve dirkle parmagimizda yuzukle dans ederken size de ufaktan bir hareket yollayacagim;););););)

4 mu oldunuz yoksa ben mi yanlis gordum? tatli su miamilileri sizi. kidd ve dirkle parmagimizda yuzukle dans ederken size de ufaktan bir hareket yollayacagim;););););)

fft5_mf40895.Jpeg

Adamlar Dallas 'ın yerlisi bunlar bile anladı hala siz anlamadınız değil mi?

will_smith_miami.jpg

.... baska soze gerek yok

HC basketbol hakkinda yorum yapmasin mümkünse. Yaparsa da dinlemeyin, açin Kaan Kural'in yorumlarini takip edin.

seni tokatlarim renkdas

Dallas hatalı oynuyor. Sinyor Terim'in taktiği olan ''yenemiyorsan yenilme'' mantığıyla hareket etse ezik Dirk maç falan kazandırır belki. Dallas galibiyet amacıyla oynadığı için böyle sonuçlar alıyor. Hedef beraberlik olmalı [bence tabii ki]

Arkadaşım hedefiniz beraberlik olsa sanki bişey değişecek ya. :D 10 değil 20 sayı fark atarız bu sefer güldürmeyin kendinizi

Arkadaşım hedefiniz beraberlik olsa sanki bişey değişecek ya. :D 10 değil 20 sayı fark atarız bu sefer güldürmeyin kendinizi

arkadaşım beni Dallas'lı yaptın ya gülmekten altımı pislettim şuan. Dallas ve ben ııyyy. Doğma büyüme Miami çocuğuyum. Will Smith rehberimdir benim.

Haktan gibi üstadların basketball yorumunun yanında bir ergen Kevin Durant fan boy yorumlarını yeğlemem.

Kevin Durant'a karsi kompleksli degilim, bana seyir zevki veren her basketbolcuya kapim açik renkdas. Ne demis Mevlana üstad : "Ne olursan ol gel". Önemli olan da bu gönül bagini kurmak degil mi mü'min kardeslerim ?

Kevin Durant'a karsi kompleksli degilim, bana seyir zevki veren her basketbolcuya kapim açik renkdas. Ne demis Mevlana üstad : "Ne olursan ol gel". Önemli olan da bu gönül bagini kurmak degil mi mü'min kardeslerim ?

Burayı bile karıştırmışsın be:D

Geri
Üst Alt