NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-1 Dallas Mavericks

Evlerde Dallaslılar televizyon'un karşısına dizilmiş oturuyorlar izliyorlar Chris Bosh, LeBron James , Dwyane Wade leri o çocuk aklında geçiriyor benim neden şampiyonluğum yok anne bana niye almıyorsun şampiyonluk yüzüğü diyor. öhö.

maıma'nin bu kez sansi yok.

Barea-Kidd-Terry 3'lüsü kendilerinden cacık bile olmayacağını kanıtladı son maç izlediğim kadarıyla. (Sonra her zamanki gibi 3.çeyrekte uyuya kaldım.) Miami'nin şampiyonluğunu hüsranla bekliyorum. Seneye CP3'yi LA'a getirin ulan.

Bazı Dallaslı arkadaşlarımız bu gece 2-2 olacağının hayalini kurmuşlar. 2-2 ile kurulan hayallarin sonunun nasıl bittiğini biliyoruz. ;)

Dallas ilk beşde değişikliğe gidebilirmiş bu gece. J.J Barea DeShawn Stevenson'un yerine ilk beş başlayabilirmiş.

Şu Terry bi kere beş başlasın la, yazık.:( Kural falan mı var acep kontrattan dolayı, ne bilem 6. adam neyn ya hani, tam bilmiyorum da.

:D Adamın kaderi 6. adamlık zaten ama Terr zaten çok fazla süre alıyor. 32 dakika süre alıyor yeter de artar bile savunmada sıkıntısı olan adam için.

Eğer bugün J.J Barrea ilk beş başlarsa bence büyük ihtimal alan savunması uygulayacak maçın büyük bölümünde Dallas.

Dallas bu maçı alır, 3. iç sahayı kaybeder.

Seri aynen geçen seneki final gibi geçiyor.

Lakers(Heat) 1-0, Mavs(Celtics) 1-1, Lakers(Heat) 1-2

Mavs alir bu maçi bundan suphem yok açikçasi.

Gecen seneki final bu seneki finali seyir zevkinden top diye oynar Hakki.

Maca gelince.

Dallas bugün kendi gücüyle alamazsa,benim bildigim Nba Hakemleri Final serisi heyecanli kalsin diye, ne yapip edip maci Dallase verir.

abı dallas dallas dedk patladk bence maıma alr fark atar dallasta var 1 yıldz butn hucumlar adamın elne bakıo maıma alır bence 4 sene maıma sampıon

Ben zevk alıyorum seriden şahsen.

Dallas'ın önümüzdeki 2 maçı da alması gerekli.

Lan seri NBA standartlarının altında skorlarla bitiyor, bildiğin defans düellosuna dönüyor iş maçta, daha nasıl bir zevk bekliyorsunuz?:)

Geri
Üst Alt