NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-3 Dallas Mavericks

Dayanmaya çalışıyorum uyku bastırıo :(

Sen varya sen

basİmİn tacİ

gozumun bebegİ

ben varya ben

gecenİn korunde

elİmde kumanda

tekkk dİlegİİmm

koyalİm wade'e

koyalİm lebron'a

saaaampİyoonn olalİmmmmm

Bostonlu arkadaslar'a bu sabah verdigim ders yetmedimi yhaaa :D:D:D:D:D

Maalesef Dallas bu dar rotasyonla direnemez.Bu maçın fizik olarak çöküş maçı olacağını düşünüyorum.

Ölüm varmış Korku varmış Dünyanın sonu varmış - Bizim için yoktur tasa Kalbimde sen - Yaşadıkça. Başarılar Gelir Geçer Asaletin bize yeter - Deplasmanda Dallas'de Texasliler Hep Seninle !

Maalesef Dallas bu dar rotasyonla direnemez.Bu maçın fizik olarak çöküş maçı olacağını düşünüyorum.

Tövbe de lan. Tahtaya fln vur.

Haywood bu maçta dönüyörmu bilen varmi agalar? Su Mahimi denen zenci Fatih Solak oynamaz umarim

Tayfun-Umut-ve ben burda sinerjiyi yaratip tezahurat yaptiktan sonra Dallas imkani yok yenilmesi :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: (bkz.geçen maç)

LeBron ile deyim yerindeyse bütün dünya dalga gecti artık bi patlama yapar diye umuyoruz Miami halkı olarak

Aynen Hakki my brother from another mother. Alayina Dallas sampiyonluga kadar Dallas. Koy serefsize koy sahtekara.

Tayfun-Umut-ve ben burda sinerjiyi yaratip tezahurat yaptiktan sonra Dallas imkani yok yenilmesi :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: (bkz.geçen maç)

DEVAM!

bu sene baskette tarih yazalim

kupalari Balonlara birakmayalim

ne Celtics ne Lakers nede Miami

haydi bastir Dallasim sensin sampiyon

Sirf beste yapcam diye, Bostonumdan bile vazgectim bugünlük. DALLAS AKARRRR!

Her ne kadar bizi süpürsede, Nowitzki faktörüyle Dallas'ı destekliyorum bende. Bir şampiyonluk gerekiyor bu kariyerine ..

Serinin bu gece bitecek olması ne kötü değil mi arkadaşlar :) Bir NBA final serisi daha noktalanıyor :)

bu kadar emın olmayalım ama bencede dallas favorı

Aga acı gerçek bu.Normal sezonda bile süre almayan 2 öküzü saymassak rotasyonda 8 kişi kaldılar galiba.

Chandler faul problemine girmezse ben çok sorun olacagini sanmiyorum reyis. Haywood disinda zaten hep ayni rotasyonu oynuyorlar birinci turdan beri. Mahimi disinda zarar verecek oyuncu yok rotasyonda

Geri
Üst Alt