NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-3 Dallas Mavericks

Chandler faul problemine girmezse ben çok sorun olacagini sanmiyorum reyis. Haywood disinda zaten hep ayni rotasyonu oynuyorlar birinci turdan beri. Mahimi disinda zarar verecek oyuncu yok rotasyonda

Ama Peja gibi bir reis ül 3 sayı olsa güzel olurdu:sad007:

GELIYORUZzz

vehicle-mavs.jpg

Gel birader gel nereye geliyorsan gel. Amma şımardınız 3 yapınca. Bu gece çok acılı bir menü yaptık ona göre bizden söylemesi.

Dallaslıları cok havalanmıs gordum. ozellikle Hakkı akıllı olmasını oneriyorum :p

Gel birader gel nereye geliyorsan gel. Amma şımardınız 3 yapınca. Bu gece çok acılı bir menü yaptık ona göre bizden söylemesi.

:D:D:D:D:D:D

Kardes gelemezsiniz dediler geldik aldik 2i maçi. Maçtan sonra zaten holiganliginizi gösterip sahaya fln atlarsiniz. MAIMA cocuklari iste nolacak. Biz efendiligimizi bozmayiz

Dallas-daslilara sesleniyorum, efendigilimizi bozmayalim arkadaslar. Maimacilarin seviyesine dusmeyelim

:D:D:D:D:D:D

Kardes gelemezsiniz dediler geldik aldik 2i maçi. Maçtan sonra zaten holiganliginizi gösterip sahaya fln atlarsiniz. MAIMA cocuklari iste nolacak. Biz efendiligimizi bozmayiz

Suç oranlarına bak bakalım Miami 'de mi Dallas 'da mı suç oranı fazla? Aç bak 2011 Pentagon faaliyet raporlarına

Ne kadar Dallas avantajli gibi dursa da bence Miami evindeki 2 maci da kazanir sampiyon olur. Dallas'in Miamiden galibiyet almasi icin seriyi 1-1 yaptigi mactaki gibi mucizevi 4.ceyrek oynamasi gerekir.

ama su var Lakers taraftari olarak Miaminin sampiyon olmasini istemem. Dallas napsin etsin olsun :)

Miami haklı melek gibi bir halktır

Tanrı Dallaslıyı korusun ve yüceltsin

Suç oranlarına bak bakalım Miami 'de mi Dallas 'da mı suç oranı fazla? Aç bak 2011 Pentagon faaliyet raporlarına

Sizin taraftariniz iste boyle apaçilerle dolu Refik xD Bune tanrim yhaa

default.jpg

Iste gerçek efendi halk, başkalarin ekmeğine göz dikmeyen Dallas halki'da bu

dallas.jpeg

OBJEKTIF arkadaslar farki görsün maglum miamililer at gözlukle bakiyorlar olaya :D:D:D:D

Sizin taraftariniz iste boyle apaçilerle dolu Refik xD Bune tanrim yhaa

default.jpg

Iste gerçek efendi halk, başkalarin ekmeğine göz dikmeyen Dallas halki'da bu

dallas.jpeg

OBJEKTIF arkadaslar farki görsün maglum miamililer at gözlukle bakiyorlar olaya :D:D:D:D

O araya kaynamıs bi DALLAS lıdır kesin bunlar basının bizi yıpratma cabası. O ne la hakkaten :Z18:

JR gibi şerefsiz insanlar zaten Miami 'nin yerli halkıyla bir TUTULAMAZ. O koyduğun resim ise göçle Miami 'ye gelen insanlardan biri, yerlisi değil.

Geri
Üst Alt