NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-3 Dallas Mavericks

Nowitzki 12 'de 1 :005: Ben oynasam daha fazla atmıştım. Yakışır Dallasın yıldızı bu kadar olur zaten.

12 de1 yuh yani. nowitzki. git iceriş gözüm görmesin seni.. 2. devreye eski nowitzkiyi görmek istiyorum..

Lebron ne kadar b.ktansa nowitzki de o kadar b.ktan bugun

Toplanın beyler 12'de 1 ile Nowitzki'ye soyunma odasında bir dayak atmaya gidiyoruz.. :ays:

nowitzki gereğinden fazla zorladı onun kullandığı topları diğer adamlar kullansa fark açılırdı. 12de 1 inanılır gibi değil

Dirk yine kaçirdi lan. Noldu bu adam'a. Miamililer essekmi sey yaptiniz olm bu ne?

Toplanın beyler 12'de 1 ile Nowitzki'ye soyunma odasında bir dayak atmaya gidiyoruz.. :ays:

dayak olmaz. nowitzkiyi motive etmek lazım. onun birilerini dövmesi lazım. rahatlasın adam burda maimaiyi tutanları gönderelim. biraz dövsün geri dönerler:D

baya zevkli gecti he , dirk satmis muhabbeti olmuo dimi nba de :D

MAIMA HEAT KOPEGINE MAIMA HEAT KOPEGINE MAIMA HEAT KOPEGINE SAMPIYON DALLAS YAPACAZ

lay lay lya

Beyler abartmayin. :o

Dallaslılar hakemi, çirkefliği arkasına larak bişeyler yapmaya çalışıyor. Büyük yıldızları 12 'de 1 atabiliyor en fazla. Böyle balon takım görmedim. 2. yarı bunları darmadağan ederiz. Elleri boş göndeririz.

Ertesi gün de ŞENLİK var !!!

Lan Miamililer essekmi sey yaptiniz olm bu Dirk'in uzerindeki cena betlik nedir lan.

Geri
Üst Alt