NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

LeBron - Wade - Bosh çarkı işleseydi biraz zor şampiyon olurdu Dallas ama Miami nin yıldızlarının kotuye gitmesiyle Dallas daha iyiye gitti hak ettiler tebrikler ne diyelim yani

Kısa ve net: Sapına kadar hakedilen bir şampiyonluktu. Dallas camiasına tebrikler.

Yalnız holiganlığın en babasını da Celtics taraftarı yapar gördük. :)

İşin esprisi bir yana hayırlı günler cümleten..

Novitzki, kidd yüzüğü taktı, rahat rahat uyuyabilirim

Tebrikler. Son yıllarda izlediğim en güzel final serilerinden birisiydi. Ama bu gece Dallas hakkıyla aldı maçı. Miami saçma sapan oynadı resmen. Dallas daha çok istedi. Serinin önemli maçlarında hep geriden gelmeyi bildiler. Maçlarda çoğu kez 10-12 sayı geri düştüler. Ama mücadeleye hep devam ettiler. 2. Maç özellikle son dakikalarda 15 sayıdan geri gelmeleri müthişti. Tebrik ediyorum.

Benim yorumumu da oku önce. Daha yarı finallerdeyken ben 4-2 kazanır iki seriyi de dediğimde Miami, Dallas'ı dağıtır dedin.

Hmmm yani burada yaptığımız yorumların bir önemi yok illa takımların son hallerini görmeden yorum yapacağız ki değerli olsun.

Bence Miami de Wade alkışı hak etti

valla helal olsun

milyonlar harcayıp yıldızlar getiren fb ile, kısıtlı bütçemizle, yüreğimizle şampiyon olan BİZ'im mücadelemiz gibi oldu aslında

miami'yi destekliyordum başından beri ama üzülmedim dallasın şampiyonluğuna

lakers falan olsa üzülürdüm ama dallas adına, nowitzki adına ve özellikle de jason kidd adına sevindim

Tebrikler Dallas!

Valla novitzki var adamlarda, kontratı da boru gibi, butcesiz bır takım degiller.

Bence Miami de Wade alkışı hak etti

Hayır hiçbiri alkışı haketmedi. Wade'in Dirk'ü taklit etmesi, seri boyunca bütün Miami'lilerin özellikle yıldız 3'lünün flopları, olmayanı oldu gibi göstermeleri, Bosh'un ve Lebron'un performansları.

Miami hiçbir şeyi haketmedi.

Hayır hiçbiri alkışı haketmedi. Wade'in Dirk'ü taklit etmesi, seri boyunca bütün Miami'lilerin özellikle yıldız 3'lünün flopları, olmayanı oldu gibi göstermeleri, Bosh'un ve Lebron'un performansları.

+sezon basindaki sovlari, yok 1 sampiyonluk degil 2 3 4 5 6 7 degil tam 8 tane kazanacaz demeleri fln.

Aynen NBA finalleri de basaridir, inşallah 1-2 iyi parça ile lebron da yüzüğü takar

Dwight Howard'ida verelim kardes. Yetmedi benchten Chris Paul gelsin.

Bu ne lan adam Wade'le Bosh'la kazanamiyor daha ne lan :2aloh1:

+sezon basindaki sovlari, yok 1 sampiyonluk degil 2 3 4 5 6 7 degil tam 8 tane kazanacaz demeleri fln.

Dallas daha tecrübeli, yoksa eskiden başkanları herkesi asagilardi, ama baktı böyle basarı gelmez ve sustu, lebron hala çok tecrübeli sayılmaz, bu adamın her gun ya çok övüldüğünü ya yerin dibine sokulduğunu unutmamak lazım, kolay bır psikoloji degil ve bunu liseden beri yasiyor.

Dirk agliyor ESPNde :sad007:

4vimug.jpg

Dallas daha tecrübeli, yoksa eskiden başkanları herkesi asagilardi, ama baktı böyle basarı gelmez ve sustu, lebron hala çok tecrübeli sayılmaz, bu adamın her gun ya çok övündüğünü ya yerin dibine sokulduğunu unutmamak lazım, kolay bır psikoloji degil ve bunu liseden beri yasiyor.

LeBron'mu yerin dibine sokuluyor :2aloh1:

Dwight Howard'ida verelim kardes. Yetmedi benchten Chris Paul gelsin.

Bu ne lan adam Wade'le Bosh'la kazanamiyor daha ne lan :2aloh1:

Valla ben adama biraz Acıyorum, istediğin kadar paran olsun zor bır durum, adamın 1 sene daha omuzlarında bu eziklik kalacak, herkes üstüne gelecek, bır kez şampiyon olsun t- mac gibi loser damgası yemesin

Kobe'den sonra Dirk gelir artık winnerlık ve yıldızlık kategorisinde.Tescillendi.

Tebrikler Dallas. Nowitzki, Kidd gibi efsanelerde şampiyonluk yüzüğü taktılar sonunda.

Umut bi yuru git yhaa Dallas seni bu performansın ile tribünlerde amigo olarak görmek için sınırsız kombine vericek tamam :Z18:

Geri
Üst Alt