NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

lebron jamesin takabileceği en kaliteli yüzük, hürrem yüzüğü olur ancak ötesi yok.

daha seneye lakers öksürtecek haha

Lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaay ooooooooooooo Dallaaaaas :tiphat:

Tebrikler Dallas Tebrikler Nowitzki.

Ahahaha beter ol LeBron:asd:

Lebron Chicago'ya gelmeyip hayatinin hatasini yapti.

Lebron, Rose, Boozer, Deng ve Noah durdurulamazdi..

Ergenler kaybetmiş.

Dirk hak etmişti bu yüzüğü.

Lebron wade ve boshla birlikte kesin şampiyon olurum diye gitti miamiye.Ayrıca takımdaki diger oyuncularda cok fena degildi.Ama karşısında sadece bir super yıldızla oynayan takıma yenildiler.Dallas kac eksigi olmasına ragmen takım oyunu oynayarak.Ve nowitzki nin lebrona ders veren sorumluluk alan oyunuyla yendiler.Miami aslında kagıt ustunde cok daha gucluydu. Ama gordukku degilmiş.Seri 7. maça bile uzamadı. Dedim ya kagıt ustunde iyi diye.Lebronda bu seride kendisinin kagıt ustunde buyuk oyuncu oldugunu gosterdi.Ama maclarda.Ve en kritik anlarda oyle degil. Buyuk oyuncu demek donum noktasında sorumluluk almak ve yapmak demek. Lebron bunları yapmadan buyuk oyuncu fln degildir.Hala cok etkili, fizigi olaganustu bi silah olmaktan oteye gidemez. Nowitzki gosterdiki tek super yıldızlı takım 3 super yıldızlı takımıda yenebilirmiş.Gerci uc super yıldız( bosh super yıldızın yanından gecemezde) demek biraz zor:)

Cevap: NBA Final | Miami Heat - Dallas Mavericks

4-1 Dallas diyorum.Miamide neredeyse pota altı yok.Boshun Chicago serisindeki performansına kanmamak lazım Karşısında savunması eksilerde olan bir Boozer vardı.Bu seride Nowitzkinin Bosh karşısında üstünlük kuracağını düşünüyorum.Lebronu tutabilecek iki tane adam var Dallasta.Shawn Marion ve Corey Brewer dış savunması iyi olan adamlar.Miamide Wade çok ekstra oynuyacaktır.Orada onla eşlebilecek bir tek DeShawn Stevenson var.Jason Terrynin Wade tutması mümkün değil.Ayrıca Dallas pota altı çok ağır basıyor.Tyson Chandler çıkıyor Brandon Haywood giriyor.İkiside pota altı savunması muazzam.Miami adına önemli olan mevcut savunmasını devam ettirmek ve pota altını çok iyi savunmak.Ama Boshlamı Joel Anthony olur bilemem.Anthony iyi bir oyuncu ama hem fizik olarak hemde boy olarak sıkıntı yaşayabilir Dallas pota altı karşısında.Serinin kilit isimleri Dallas adına Jason Kidd,Shawn Marion,Nowitzki üçlüsüdür.

Miami adına ise Wade,Dampier,Lebron James üçlüsüdür.

Umarım hakeden kazanır.

4-1 demişiz 4-2 bitmiş farketmez canım.Dallas beni bu sezon hiç yanıltmadı.Lakers serisindede onları favori görüyordum.Thunder serisinde favori onlarıd gözümde.Finaldede onlar favorimdi.Nedeni bariz pota altı üstünlüğü.Zaten çok övülen Lakersdanda üstün bir pota altları var.NBAin en iyi pota altı olarak kabul edilen!!! Pau Gasol gördük Dirk karşısında neyse tebrikler Dallas hakettiğin bir şampiyonluk kazandın.

Merak ediyorum Dirk Avrupalı değilde ABD´li olsaydı,şuan nasıl bir değerde olurdu?Bu arada Dallas´ın bu dar rotasyonla,6 maçlık seride bu kadar direnç göstermesi müthiş bir koç başarısı.

Merak ediyorum Dirk Avrupalı değilde ABD´li olsaydı,şuan nasıl bir değerde olurdu?Bu arada Dallas´ın bu dar rotasyonla,6 maçlık seride bu kadar direnç göstermesi müthiş bir koç başarısı.

Miami nin koçu rezalet zaten.O olmasada miami oynardı bukadar.Dallas ise takım oyununu mutiş uyguluyor ve mactan hiç kopmuyorlar.Kesinlikle koç başarısı var.

Novitzki ve arkadaşları hakettiler.

k366hz.jpg

Mavs'ın rotasyonu darsa, heats ne yapsın.

Eyerki Lebron şu yaz dönemini mental olarak güçlü bir şekilde atlatabilirse gelecek senin şampiyonlukta en büyük adayı yine Miami olur.. Hatta bu sefer birbirine daha alışmış bir takım ile..

Lebalon'dan son bir lakers veya boston yoklaması bekliyorum.Asgari ücrete oynarım abi, allah aşkına diye kapılarında yatabilir :D

Joel Anthony+Mike Miller <==> Nene takası olursa, ve bi kaç takviye ilen, Miami seneye şampiyonluğu bırakmaz.. Zaten şimdiden en büyük favori onlar..

Hahaha şimdiden kendilerini avutuyor Miamililer.Nereye en büyük favoriler :D

Lakers, Dallas, tecrübelenmiş Bulls, Memphis,Okc gibi takımlar her türlü önde Miami'den.Daha New York var.

Miami seneye de şampiyon olamaz, sonraki seneyede.Lebron da en kötü bir sene sonra takasını ister.Lakers,Boston gibi takımlara yavşar.

Geri
Üst Alt