NBA Haber Başlığı

Boston brogdonı almış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kevin Durant sadece Miami'de oynamak istiyormus ama Butler, Adebayo ve Lowry gitmeden.
Geriye takas olarak Herro ve en az 4 tane 1. tur hakki kaliyor. Nets olsam kabul etmem.
Ayton ve Suns daha garanti

Hero - Durant - Adebayo

Ben Simmons yüzünden Nets bazi oyunculari takasda geri alamiyor. Mesela Adebayo takas olamiyormus.

Daha dün Last Dance'i yine bitirdim. Bu sefer daha dikkatli izleyince MJ " sampiyon takim yenilinceye kadar rebuild yapmamali" dedi. Gercekten sacmaydi, Phil'e 82'de 82 yapsan da gideceksin vs vs
Simdi dusununce bir ihtimal NBA yonetimi Bulls organizasyonu ile anlasmali hareket etti gibi. Işte yeni yuzler icin, yeni kahramanlar icon falan filan. Sampiyon takima rebuild yapmak gibi sacma birsey olamaz.

Zion babayi march madnessta izlemeyen bilmez. Herifi Nike'in uyduruk ayakkabilari gazi etti.

Zion babayi march madnessta izlemeyen bilmez. Herifi Nike'in uyduruk ayakkabilari gazi etti.
Uzun bir kariyeri olmaz bu şekilde. Potayı yok edecekmiş gibi saldırıyor. Sıçradıktan sonra da dengesiz inişler yapıyor. Ja Morant'e benzetiyorum o dengesizliği. Tarz olarak unique ama sakatlığa çok müsait.

Uzun bir kariyeri olmaz bu şekilde. Potayı yok edecekmiş gibi saldırıyor. Sıçradıktan sonra da dengesiz inişler yapıyor. Ja Morant'e benzetiyorum o dengesizliği. Tarz olarak unique ama sakatlığa çok müsait.
Agzimizi hayra acalim reis. Ja Morant izlemesi en eglenceli adam. Basina bi sey gelirse kahroluruz

Yani bir seyleri degistirmesi lazim Zion'un ama vucuduna uygun dengeyi sagladiginda manyak bi sey olur. Ondan o paralar niye verildi laa denilmez yani onu demek istedim

bu bebenin zion'a karşı ilk maçını merakla bekliyorum :ROFLMAO:

Aramızda Toronto Raptors fanları varmı benim gibi? 6/7 senedir takip ediyorum. Bu arada sırf NBA2k23 için PS5 alma ihtimalim yüksek

Bu arada Durant Irving takasi derken adamlar Tj Warren'i aldilar.
Bence Simmons ile nasil olacağını gormeden takas yapmazlar ve yapmamalilar

Geri
Üst Alt