NBA Haber Başlığı

Green de çok kötü. Adamın yerine Lavine bile gelse Houston sınıf atlar.

Bu arada fvvden illallah ettim yaw.
Dj Agustin daha iyiydi ajajsjs

Haklısın valla
Jabari için ne düşünüyorsun. Ben takımdaki en büyük problemin green olduğunu düşünüyordum jabari öyle vasifsizki onu birinci sıraya koymaya başladım. Sut zaten sıfıra yakın bir ribound topluyordu onları da alamıyor artık. Gittiler bunu da üçüncü siradan sectiler

Vasat bir adam, ama savunması iyi işte.Green efendi 2 maç sonra wizards maçında şov yapar yine taparlar.

Vasat bir adam, ama savunması iyi işte.Green efendi 2 maç sonra wizards maçında şov yapar yine taparlar.
Trde de fanı var bunun çok ve çoğu da Alpi hateri. Bu arada Twitter'da ve telegramda bakaniyorum da NBA kitlesi futbol tayfadan daha toksik kesinlikle. Alpi bir maç kötü başlıyor iki sene sonra trye döner saldı bu da mentali zayıf falan diyorlar. Herif 180m kontrat yapmış nereye dönüyor anasını satayım. Düşsün diye bekliyorlar.

Whitmore ve Green blackhole gibi birseyler hücumda.

Bunlar sezon sonu Vanvleeti + Phoenix ve Brooklynin 2027 Draft haklarini ekleyip adam gibi bir PG cekerler. O iki draft hakki takimlarin durumuna bakarsak baya degerli olarak geciyordur.

Whitmore ve Green blackhole gibi birseyler hücumda.

Bunlar sezon sonu Vanvleeti + Phoenix ve Brooklynin 2027 Draft haklarini ekleyip adam gibi bir PG cekerler. O iki draft hakki takimlarin durumuna bakarsak baya degerli olarak geciyordur.

Suns ile alakalı bir twit gördüm, 2031 yılına kadar ilk tur draft hakları yokmuş, ve lesh gibi kontratları var, mecbur bookeri falan verecekler bir yere

Booker
Brooks
Jabari
Amen
Alperen

Booker bence 1 numara oynar artık. 2-3 Amen brooks 4 jabari 5 alpy
Bu jabari geldiğinde üçlük sokuyordu geriye gitti herif. Jr amen ve Alpi sabah akşam şut çalışmalı acayip keyifli takım olur bunlar sutunu tamamlarsa

Bu jabari geldiğinde üçlük sokuyordu geriye gitti herif. Jr amen ve Alpi sabah akşam şut çalışmalı acayip keyifli takım olur bunlar sutunu tamamlarsa

Alperen orta mesafe konusunda gelişmezse 20 sayı barajında takılı kalacak, 3lük ihtiyacı çok yok bence

Alperen orta mesafe konusunda gelişmezse 20 sayı barajında takılı kalacak, 3lük ihtiyacı çok yok bence
Fena değildi geçen sene bu sene takımdaki rolü tamamen değişti. Çok az şut deniyor ve cogu çok zor şutlar. Top alpideyken Houston aşırı statik kalıyor. Cut eden yok herkes yerinde bekliyor. Udokoya kızdığım olay da bu. Silas bile alpereni daha iyi kullanıyordu hucumda

Fena değildi geçen sene bu sene takımdaki rolü tamamen değişti. Çok az şut deniyor ve cogu çok zor şutlar. Top alpideyken Houston aşırı statik kalıyor. Cut eden yok herkes yerinde bekliyor. Udokoya kızdığım olay da bu. Silas bile alpereni daha iyi kullanıyordu hucumda

şu videoyu beklerim alperenden, tabi ki embiid bambaşka bir yetenek ama nasıl oynadığına bak

Üclü önemli. Sabonis ve Jokic'de bu sene daha fazla üclü atmaya basladi. 5-10 seneye Centerlerin cogu bile artik üclü atmali durumunda olur.

Mac basi 2-3 tane alip 33-35% arasi orani olsa oyunu biraz daha acilir.

Üclü önemli. Sabonis ve Jokic'de bu sene daha fazla üclü atmaya basladi. 5-10 seneye Centerlerin cogu bile artik üclü atmali durumunda olur.

Mac basi 2-3 tane alip 33-35% arasi orani olsa oyunu biraz daha acilir.

Keşke olmasa bu, nba reytinglerinin düşmesinin sebebi herkesin kendini curry sanması, bugun wemby bile o boyuyla potaya değil üçlük atmaya odaklı.Maç başı bazen takımlar 50 üçlük atıyor, bunun neresi seyredilir ki ?

Keşke olmasa bu, nba reytinglerinin düşmesinin sebebi herkesin kendini curry sanması, bugun wemby bile o boyuyla potaya değil üçlük atmaya odaklı.Maç başı bazen takımlar 50 üçlük atıyor, bunun neresi seyredilir ki ?
2.30'luk rokie edey bile üçlük atıyor.

Geri
Üst Alt