Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.241
- 15.075
- 1.878
Draft'da cekilmemis oyuncular Lebronu kurtarmak durumunda kaliyor. Bu mu sizin kraliniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turgay bey sizi konudan atmak zorundayımDraft'da cekilmemis oyuncular Lebronu kurtarmak durumunda kaliyor. Bu mu sizin kraliniz?
Turgay bey sizi konudan atmak zorundayım
Kralım herkesin bir şansa olduğuna inanır ve onu kazanmak için her şeyi yapar.Ömer Üründül bey bu adami kimse istemiyor diye bir mezarlik da calismis. Bu Lebronun kariyerinin artik mezara gömülme vakti geldi diye mizah olarak demiyorum.
![]()
Why did Matt Ryan work in a cemetery before joining the LA Lakers?
In the NBA pre-season game between the LA Lakers and Golden State Warriors, Matt Ryan scored his sixth three-pointer, capping a tremendous performance. LeBron James, the gold andwww.marca.com
Adam cidden amelelik yapmis ve simdi Lebronun kicini kurtariyor herif... Jordan böyle birseye izin vermez di.
pınar karsıyaka ile mi oynadılar?Embiid
59 Sayi
11 Ribaund
8 asist
7 block
Muazzam
Batı lideri Jazzpınar karsıyaka ile mi oynadılar?
Fransa'da Gobert'le ikili oynayamazlar. KAT kadar esnek değil Embiid.Bu arada yazmasam olmaz.
Embiid icin Fransa milli takimini sececegi konusuluyor. Kanada'nın yerinde olsam onlari secmesi icin elimden geleni yapardim.
wemby ile ile oynarlarFransa'da Gobert'le ikili oynayamazlar. KAT kadar esnek değil Embiid.
Kanada ideal seçenek olacaktır.
Kanada'nin Fransa yani vardi. Teklif goturseler cok guclenirler. Tabi kendini ne kadar verecegi de onemliFransa'da Gobert'le ikili oynayamazlar. KAT kadar esnek değil Embiid.
Kanada ideal seçenek olacaktır.
eskimo buJapon basketçi varmış ilk defa görüyorum
![]()