Galatasaray macinin stresini atamadan birde Lakers maçına gidip stres oldum. Su anda üstümden kamyon gecmis gibiyim ama yinede mutluyum.
Lakers - Warriors serisi bence hala belli olmaz. LeBron'in ayakta duracak hali kalmadı.
Miami'nin bence Celtics'e karşı fazla şansı olmaz ama 76ers Celtics'e geçerse. Miami 76ers'i gecebilir.
Lakers turu geçerse rakibinin Denver olmasını tercih ederim.

Galatasaray macinin stresini atamadan birde Lakers maçına gidip stres oldum. Su anda üstümden kamyon gecmis gibiyim ama yinede mutluyum.
Lakers - Warriors serisi bence hala belli olmaz. LeBron'in ayakta duracak hali kalmadı.
Miami'nin bence Celtics'e karşı fazla şansı olmaz ama 76ers Celtics'e geçerse. Miami 76ers'i gecebilir.
Lakers turu geçerse rakibinin Denver olmasını tercih ederim.
Ayakta duracak hali yoksa 29 sayı, 9 rebound, 6 assist yine iyi :)

Şanli Lakersimiz yine yapistirmis Golden State’e. 1 mac daha alip bati finalinde eleyecegimiz rakibimizi beklemeye gececez insallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok takip etmiyorum ama lakersin itici gsw ye caktigini gorunce keyiflendim. Umarim samp. Olurlar

Şanlı Lakers finale çıkarsa ki artık çok az kaldı rakip Den mi Pho mu olmalı ya. Nedense ben Denver istiyorum

boston eleniyo ha

Boston 6. macta 20 fark yiyip elenir. Takim nasılsa iyi malin birini koç yapsak bile olur demenin sonucu.

1683761078690.webp

Geri
Üst Alt