klay thompson-jordan poole ikisini toplasan lakers'daki redneck oğlan kadar top oynamadılar.

Şanlı Lakers’imiz yine farkini ortaya koydu ve Golden State’i playoff disina itti.Finallere gelene kadar Curry-Klay ikilisi ilk defa elendi bu da onemli bi detay.
Denver-Lakers eslesmesinde yine saha avantaji Denver’da olacak.Diger serilerde oldugu gibi ilk maci bi sekilde calabilirse Lakers avantaji eline gecirir diger turlu 2-0’la Los Angeles’a donmek zorlastirir isi.Lebron icin son sarki olacak mi bakalim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

golden state 4
lakers 2

şimdiden tebrik ederiz golden steyti

IncompatibleDisloyalJunco-max-1mb.gif

gsw'nin kd oyunbozanlığı olmasa en az 1 şampiyonluğunun eksik olacağını biliyoduk ama takımda yıldız geçinen diğer hıyarlar curry gibi bi adam olmasa diğer 2 şampiyonluğun da hayal olacağını idrak etmişlerdir heralde.

Tatum 6. macin ilk 3 çeyreği dunyanin en kotu topçusu gibiydi. Sonraki 5 çeyrekte tarihin en iyi topçusu gibi oynuyor. Play off 7. maçlar rekorunu kırdı.

Denver oyuncuları hayatların maçını oynuyor ve fark 20lerden 9a indi.

1 senedir dediğimiz gibi vembenyanmayı popovice vermişler. Çok şaşırdık.

En son Clippers - Suns serisinde kalmistim. Kawhi sakatlanmasa rahat gecerlerdi.

ben de diyorum neden yazan yok

lakers'ın westbrook takasında gönderdiği kcp bu serinin kaderini belirleyecek heralde. herif gideli yıl oldu hala takıma zarar veriyor

Geri
Üst Alt