Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.803
- 29.197
- 2.993
adam ne savunma yaptı be maçın sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moranti sakatlayıp maci kazanmışlar. Bu sene daha ilk turda 4-5 tane böyle şerefsizlik yaşandı.
%100 kefil misin?Lu Dort bilerek veya kasti yapmadi yaw, tamamen kaza, öyle bir oyuncu degil zaten dort
butler'in kicinin ustune dustugu pozisyonu gordum. kendi takim arkadasi itiyor. herif bilerek mi kendi takim arkadasini sakatladi?Butler, morant, tatum, porzingas hepsi bilinçli kancikca hareketlerdi.
Kesinliklebutler'in kicinin ustune dustugu pozisyonu gordum. kendi takim arkadasi itiyor. herif bilerek mi kendi takim arkadasini sakatladi?
Butler, morant, tatum, porzingas hepsi bilinçli kancikca hareketlerdi.
Bu arada drayın ittigi yeri bize de gösterir misinbutler'in kicinin ustune dustugu pozisyonu gordum. kendi takim arkadasi itiyor. herif bilerek mi kendi takim arkadasini sakatladi?
Herkes kanciklik yapabilir bizim görevimiz adam ayirmaksizin kancikliga kanciklik diyebilmektir. Senin kancigin iyi benim kancigim kötü dersek en baş kancik biz oluruz.NBA tarihinde bundan büyük kancıklık mı var reis avatarında lebron var daha konuşuyorsun yav
NBA tarihinde bundan büyük kancıklık mı var reis avatarında lebron var daha konuşuyorsun yav
Lebronun yaptığı ne var bunda asıl kancıklığı draymond yapıyor vurmaması gereken yere vurarak.
perdeden sonra kolunu açıp herifi yere sermiyor mu tahrik etmek için , burada maç cezası alacak ne var ayrıca
+ konu sakatlıksa bonus :