LaMarcus Aldridge retires from NBA after experiencing irregular heartbeat during game

LaMarcus Aldridge retires from NBA after experiencing irregular heartbeat during game

La Marcus Sertaç yerini dolduracaktır.

IMG_8626.webp

Donovan Mitchellin bileginden sakatlandi. Lebron yine voodoo yapmaya baslamis

Utah 154 atmış, rakip 3 kişi miydi neydi?

Utah 154 atmış, rakip 3 kişi miydi neydi?
Utah'ın evrimi çok hoşuma gidiyor.

Ligin en iyi savunma takımlarından hatta en iyisiyken radikal bir kararla "savunma savunma nereye kadar, hücuma odaklanmalıyız" diyip çok değişik bir evrim geçirdiler. Seçtikleri oyuncular ve uyguladıkları bol paslı şut oyunu göze de hoş geliyor.

Beğenerek takip ediyorum kendilerini.

Bu Embiid ne tırt adam ya.

Embiid artizi üçlük çizgisi dışından top alıp şutör gard gibi bir iki adım attığ şut peşinde. Onun girmeyen dandik şutlarını Ben Simmons tamamlıyor. Perdelemeleri falan da Simmons yapıyor.

Hayvan gibi cüssesi var, rakip kaçırıkça hücum ribaundu alıyor, tamamlıyor; bu da seyrediyor.

Lakers, sanssiz oldugu kadar sandliydi.
Nets, Raptors ilk mac, Kings ilk mac, Jazz ilk mac vs vs bu maclari da cok rahat kaybedebilirdi ama sansina oynadigi rakiplerde ya sakat ya da dinlendirilen oyuncular vardi. Bilemeyiz, belki oyle olmasini istediler ama suan ilk 10 disinda dahi olabilirdi.
Kalan fiksturleri 2 - 3 mac disinda zor ve simdi de Shroder covid karantinasinda.

dallas, portland, lal aynı derecede

dallas baba takımları yenip sacramento gibi sıradan takımlara yenilerek arayı açamadı. 7. bitirirlerse sıkıntı.

Geri
Üst Alt