2020'ye kadar NBA maçlarını, özellikle de bizim basketbolcuların maçlarını sıkı takip ederdim. Allstar maçlarında her oyuncu kendi takımının formasıyla çıkardı maça.
Günümüzde süperstar denilen oyuncular eski tadı vermiyor. Hepsi istatistik peşinde. Defans diye bir şey kalmadı. Topu alan 7-8 saniyede potaya gidiyor. Topu alan üçlük atıyor.

Gümbür gümbür geliyoruz.

01k5dknrss961n635rvr.webp

mvp her sene jokic olmalı. bu antrenörsüz bok takıma bu topu oynatmak için değil mvp, GOAT olmak gerek.

Adamın 64. Maçıydı 1 maç daha oynayamazsa all nba i kaçıracak

luka doncic sakatlığı sebebiyle 3 hafta oynamayacakmış. playoff ilk tur 3. maçında dönebilecek diyorlar. bu arada anthony edwards'da diz sakatlığı sebebiyle normal sezonu kapamış keza cade cunnigham da sezonu kapadı sadece playofflarda oynayabilecekler. üç oyuncuda 65 maç kuralı sebebiyle all nba olamayacaklar.

doncic edwards cunningham oynasa nolur oynamasa nolur sampiyon belli zaten
okc yada spurs sampiyon olmassa beni carmiha gerin

daha belli değil doncic'in durumu. açıklama yapılmadı. mr sonucu bekleniyor.
sıkıntı çıkarsa ekibimiz babayı aldı demektir.
okc ve spurs'e bir şey yapamaz lakers ama ilk turu geçebilir sakatlık olmazsa.

Eğer numara değilse durumu iyi değil. Dönse bile nasıl dönecek.

Durumu belli olmuş 1 ay yok. Ancak ilk turu geçerlerse konferans yarı finalinde oynayabilirmiş ama sakatlığın tekrar nüksetme ihtimali varmış.
O zaman geçmiş olsun. O bölgeden erken dönmek istesen bile hem riskli hem de verimli olamazsın.
Yazık oldu.

doncic edwards cunningham oynasa nolur oynamasa nolur sampiyon belli zaten
okc yada spurs sampiyon olmassa beni carmiha gerin
Bence de öyle. Ben şunu çözemedim, geçen yıl yerlerde sürünen spurs nasıl bu hale geldi, wembenyama geçen yıl da evvelki yıl da vardı. Başka süper bi yıldızları yok hatta neredeyse tanınan adamları yok başka. Ben mi yanılıyorım, transfer mi yaptılar?

Geri
Üst Alt