Bitime 1 dk kala Wemby maçı aldı dedik, son 10 sn tek başına verdi maçı.
New York ilk tur atlanta serisinden beri maç vermiyor bu arada ve çoğu maçınıda eze eze kazandı. Çok ilginç bir hikaye, tarih yazıyorlar resmen..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mesajdan sonra belliydi Nyk şampiyonluğu. Gurme gscliler zengin oldu
Vasfi göz yaslarini böyle siliyordur
giphy.gif

Patates kafa itiraz etmese anobinin 3lugune yapilan faulu ciddi ciddi yiyeceklerdi. Hakemlik acisindan izlediğimiz en igrenc maçlardan biriydi.

kat chet hıyarının vaat ettiği her şeye imza atıyo. geçen yıl da çok iyiydi zaten, randle-kat takası son yıllarda iki takıma da en çok fayda sağlayan takas olabilir. kendi takımlarıyla işi biten 2 adam gittikleri camiaları ihya etti. kat zaten başka kaliteydi, etkisi de bambaşka oluyo tabi. brunson bok gibi oynamasına rağmen kat başta diğer yan parçalarla doncic'in yedeği ondan önce yüzük sahibi olmak üzere gibi görünüyor.

ben rahat sas şampiyonluğu bekliyordum yalan yok, sadece msg'yi finallerde göreceğim için mutluydum ama knicks bunu da aşıp tarih yazmak üzere. 3. maç tam anlamıyla ölüm kalım maçı artık spurs için. onu da alamazlarsa wemby de çok üstün görüldüğü lebron gibi ilk finallerinde süpürülme yoluna girer.

Faul çalınmamış. Sgaye sallayanlar utanir mi sanmam.

Geri
Üst Alt