Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.228
- 15.066
- 1.878
Ballonu patladi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ssportta var mı maç rengoNapiyon Booker. Maci satiyormus gibi oynuyor
ben de celtics giyerim ama tutmamLakersin ürünlerini giyerim ama lakersi tutmam.
Chicago bulls fanatiğiyim ben.ama 2006 da wadeli miamiyi,2008de rondolu,garnetli,paul pierceli bostonu da destekledim.ben de celtics giyerim ama tutmam
chicago bulls ürünü almayı düşünmez misin rengoChicago bulls fanatiğiyim ben.ama 2006 da wadeli miamiyi,2008de rondolu,garnetli,paul pierceli bostonu da destekledim.
Dolabim full chicago bulls ve jordan zatenchicago bulls ürünü almayı düşünmez misin rengo
76ers'de Embiid'e 1 kisi eslik ederse hala umudum var ama dedigin gibi cok zornets şampiyon malesef.
76ers'de Embiid'e 1 kisi eslik ederse hala umudum var ama dedigin gibi cok zor
Embiid 30 35 ortalama ile oynarsa sanslari var ama istikrarli destek veren birisi sart.Zor.Dun boston maçlarını izledim,inanılmaz bir hucum gucu.Nba tarihinde de yoktur muhtemelen.Joe harris gibi bir adamı da saymadım daha.Rakibin boş donduğu her hucumda sayı buluyorlar.Embiidi karşılayacak adamları yok ama Embiid hala ikili sıkıştırma gelince ara ara saçmalıyor.Danny green ve seth curry kritik.
Sixers için diğer sıkıntı normal sezonda takımın bench skorunu çeken shake ve furkan gibi adamların sahada kalamaması.Thybulle sure alıyor,çok çok iyi savunmacı ama hucumda 0.Hill desen zaten beğenmem,Howard sahada kalamaz perişan ederler.