Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.251
- 91.142
- 5.093
NBA tarihinde Lebron kadar kollanan ikinci bir adam yoktur, baştan başa proje.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine gel Pasfve iğrenç bi kariyer bıraksa da kurtulsak
Sen sevmiyorsan bir an şüpheye düştüm yazdığımdan Pasfve iğrenç bi kariyer bıraksa da kurtulsak
Ben de küçükken Tofaş alt yapısında oynuyordum spora bok atmaktan ziyade NBA'e karşı tepkim.Admirim basketbol değil de NBA dandik bir oluşum gerçekten. Şampiyon olan takımlar, yıldız muamelesi gören oyuncular, kurallar; draftlar, takaslar(iyi oyuncuların 5-6 yılsa bir toplu olarak farklı bir takıma geçmesi) vs vs gerçekten kurgu gibi yani.
Sen sevmiyorsan bir an şüpheye düştüm yazdığımdan PasfBen de küçükken Tofaş alt yapısında oynuyordum spora bok atmaktan ziyade NBA'e karşı tepkim.
Eurolig daha rekabetçi dediklerinde gülüyordum şu an makul geliyor bu iddia.
Show business zaten, istedikleri olmayınca zaten direk engelliyorlar.Basketbolun ne kadar boktan bir spor olduğunu, sadece 3lük atma odaklı komik bir taktikle yıllarca NBA'de final oynayarak ispatlamış oldular, bu kafi.
Kendine gel Pasf
Admire dehleme videosu atıp mıhlanmak istemem.Admine gelince woow Vasfiye gelince pasif nedir bu adamın cektigi
Can'ı mıhlatmıştın aynı şekildeAdmire dehleme videosu atıp mıhlanmak istemem.
Peşimi bırak acil!Can'ı mıhlatmıştın aynı şekilde
Aynı kaderi sen de yaşayacaksın kaçış yok![]()
Ulu Kinge saygı duyalım.
lebron cristian tamam da HAMİDO ne işLebron, Hamilton, CRonaldo branşlarında tartışmaya kapalı bir şekilde gelmis gecmis gelecek en muthis heriflerdir. Bu herifleri izleyebildiginize sukredin.
Hakinenle karsilastirilabilir ama hakinanden bir tik daha iyi bence.lebron cristian tamam da HAMİDO ne iş![]()
Hakinenle karsilastirilabilir ama hakinanden bir tik daha iyi bence.