- 1 Ağustos 2009
- 46.877
- 49.159
- 4.708
Vardır kralın bir bildiği.Hal ve hareketlerini düzeltmesi lazim. Kendisini bir süre gözlemleyeceğim.
Kral nasıl hareket ediyorsa doğrusu odur. Diğerleri hareketlerini düzeltmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardır kralın bir bildiği.Hal ve hareketlerini düzeltmesi lazim. Kendisini bir süre gözlemleyeceğim.
Sadık bey adlı biri mayamiyi ters düz etmiş galibagerçeklerin açığa çıkması güzel
7 - 8 yuzuk kolay mi? Ancak Kobe gibi Lakers ve Shaq balı olsaydi alirdi.Herif 37 yaşında 26-6.5-6.5 la oynuyor (ort.kariyer istatistikleri sayılır) ve şu les takımı kurtaramiyor.. Kariyerini pic ettin be kral böyle bir herifin en az 7-8 yüzüğü olmalıydı akranları veteran olarak takılırken bu hala takım sürükleme derdinde.
Veya kazara Piston'a dusecektiHerif 37 yaşında 26-6.5-6.5 la oynuyor (ort.kariyer istatistikleri sayılır) ve şu les takımı kurtaramiyor.. Kariyerini pic ettin be kral böyle bir herifin en az 7-8 yüzüğü olmalıydı akranları veteran olarak takılırken bu hala takım sürükleme derdinde.
7 - 8 yuzuk kolay mi? Ancak Kobe gibi Lakers ve Shaq balı olsaydi alirdi.
Dedigim gibi. Kolay degil. Bir kere kotu takima geldiginden kafadan 6 senen gidiyor. Bir de oynadigin sehrin albenisi yoksa kafafan 6 sene gidiyor. Adam bosuna Miami yqpmadi.Üstad böyle bir adamın lige tekrar gelmesi de kolay değil..Jordanla bugün mukayese edilebilecek bir isim şöyle deseler en yakını Lebrondur bir daha da ne zaman böylesi gelir bilemiyorum
Ben de buna takildim. Neden noel aksamina mac almamislar. Tamam suanda sakat dolu ama sezon basinsa dogunun en guclu 4 takimindan biriydiler. Gerci 76ers da mac almamis23.30 Miami Heat - Orlando Magic