Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.228
- 15.066
- 1.878
Niye adam gibi smaclamadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam olmadığını önce ki postta belirtmiştim.Ribaund almak ve smaç basmak disinda bir halt yapamayan herife 2 adet mvp verildi. Komedi.
Maci butler verdi zati. Uzatmada o kadar sut sallayıp birini bile sokamadı. Top kayıpları vs.
Nba’de nasıl oynadığı sorgulanması gereken adamlar var ki bunlar üzerine bir de yıldız muamelesi görüyor, çok şaşırıyorum rengim. Bunların bir tanesi de Butler. 1 ay kadar önce kuponumu da yatırdı, acayip ayarım o dallamaya. Diğeri de Embiid mesela.
Embiid kadar topu Asım Pars kullansa her sene All Star olur. Embiid balonu MVP seçilirse Alperen Şengün 3 seneye Lebron, Kobe, Jordan falan seçilir..
evet dallas laclip izlemekteyim
ilk yarı berabere bitti yav şanslar eşit görünüyorİbre kimi göstermekte üstad?
niye ne oldu porzingise nyk'de öttürmüyor muydu bir beyaz olarakDoncic çok özel oyuncu. Porzingis diğer yandan büyük kazık Dallas için.
niye ne oldu porzingise nyk'de öttürmüyor muydu bir beyaz olarak
anladım üstad ben göz ucuyla playofflarda nba izliyorum o yüzden merak ettimİstatistik yine yapar da o kontrat büyük kazık bence. Devamlılığı da yok pek. Problemli bir tip.