Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.781
- 29.189
- 2.993
lillard yolcu bakalım hangi takıma gidecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapamaz.clippers'daki karışıklık ve lillard'ın bugünkü ayrılık gibi açıklamasından sonra heat gemileri yakıp lillard-butler-kawhi yapar mı acaba?
Maaşlardan kaynaklı sanırım. Fazla sözleşmeleri var.neden?
Maaşlardan kaynaklı sanırım. Fazla sözleşmeleri var.
Zor be clippers kabul etmez gibime geliyor.capleri var. kawhi'yi serbest piyasadan alırlar lillard içinde takasla adebayo-herro-robinson'u verirler
Zor be clippers kabul etmez gibime geliyor.
Bence Kawhi eğer Cap durumu varsa Lakers'a gidebilir. Ama ben Kawhi'nin GSW'yi de seçebileceğini düşünüyorum. Curry-Klay-Kawhi olabilir.kawhi'nin sözleşme bitiyor bu yaz ama.
Lakersa giderse ve şampiyon olursa herkes LeBron şampiyon yaptı der ama GSw'ye gidip şampiyon olursa kawhi geldi şampiyonluk geldi derler.Bence Kawhi eğer Cap durumu varsa Lakers'a gidebilir. Ama ben Kawhi'nin GSW'yi de seçebileceğini düşünüyorum. Curry-Klay-Kawhi olabilir.
Lakersa giderse ve şampiyon olursa herkes LeBron şampiyon yaptı der ama GSw'ye gidip şampiyon olursa kawhi geldi şampiyonluk geldi derler.
Lakers'a gelirse Lebron yokken gelir. Zaten şuanki Lebron işe yaramaz 2 sene bitik durumdayız, Davis cam adam oldu zaten. Lakers'ı zor günler bekliyor.Lakersa giderse ve şampiyon olursa herkes LeBron şampiyon yaptı der ama GSw'ye gidip şampiyon olursa kawhi geldi şampiyonluk geldi derler.