Lakers kapatılsın.

Ulan porzingis malı ne boka oynatıyorlar bu adamı hala anlamıyorum. Doncic buna kaymak gibi alley hoop pası verdi bomboş pozisyonda 2.22 lik boyla kaçırdı Allahın malı.yazın ilk iş bu hıyarı postalamak olmalı dallas'ın.

Clippers bir adım önde gibi. hoş hangi takım çıkarsa çıksın utah paspas eder bunları.

lebron yazın 1 milyon dolar harcadığı saunadan çıksın da az şut çalışsın. şu kadroyla bile phoenix'in toyluğundan eline kaç tane fırsat gelmiş tuğla atarak hepsini geri çevirmiş. artık fiziği doğal olarak eskisi kadar götürmüyor, hala bu oyunu belli seviyede oynamak istiyorsa en azından carmelo kadar istikrarlı bir şut tehdidine sahip olmalı. yoksa da şampiyonluk istiyorsa o kontratı hak ettiği seviyelere çeksin ve lillard gibi bir süperstar kazandırsın los angeles'a. bunun ikisini de yapmazsa geçtim kobe'yi, gasol'dan bile geride anılacak lakers'ta.

Yahu adam 33 yaşında gelmiş lakersa bir zahmet kariyerini bu takıma adamış gasolle kobeden geride anilsin

Gercekten ilginc. Gecen sene Dallas bunlara ters gelmisti. Neden yine sectilerse.

Görüyoruz süperstar oyuncu nasıl olunur. Kawhi süpürdü maçı. Çok yanlış yaptık Lebron’u alarak.

kawhi kadar ruhsuz olup bu kadar muazzam olan başka sporcu hatırlamıyorum. herifin içi walter white, dışı heisenberg gibi. bu maçta savunmada doncic'i kitleyip hücumda tek başına clippers'ı sürükleyerek zannediyorum hayatımda izlediğim bir oyuncunun en komple play off maçını çıkardı. dallas 7. maç için bir şeyler çalışır mı doncic üzerinden bilmiyorum ama kawhi böyle atmaya ve savunmaya devam ederse pota altına sabonis'i de getirsen o maç kazanılamaz.

Bucks - Nets serisi başlıyo bu gece.

Daha 1 dakika geçmeden Harden soyunma odasına gitti.

Sakatlik olmazsa Nets şampiyon olur. Clippers bu turu gecse bile Utah'i geçemez. Clippers'da Kawhi yerine LeBron James olsaydi şampiyonluğun en büyük adayı onlar olurdu. Lakers'in Kuzma ve KCP'yi trade'de kullanıp mutlaka all-star seviyesinde skorer birini alması lazım.

Geri
Üst Alt