Bence Bucks cikar ama saha avantaji 76ers'de olacak. Ilk maci izledikten sonra karar verecegim 😁
Simmons estetik olarak en begendigim oyunculardan biriydi ama resmen ozguven diplerde. Yoksa 2 sayilarda inanilmaz kolay basketler buluyordu ama Hawks hakikaten bela takim.
Ilk maci gormem lazim.
Sen ne dusunuyorsun?

Ben bugun sixers kazanır diyorum.Bucks serisi de bence 7 maça gidecek.Evet bucks epey iyi adamlara sahip ama sixers da çok kaliteli savunmacılar var.Giannisi herhalde ligde en iyi savunacak adamlardan biri Embiid.Tabi sakat değilse.Öte yandan Sixers kimi ilk 5 başlatacak bu önemli.Danny green en az 2 - 3 maç yok.Furkan başlıyor Atlanta serisinde ama orada zayıf savunmacılar olduğu için aşırı sorun değil. Furkan ciddi şekilde ezilir bucks serisinde.Thybulle ezilmez ama 0 hucum tehtidi var.Ben simmons ile beraber oynarlarsa, tam anlamı ile hucumda 3 kişi kalıyor Sixers.George hill hiçbirşey yapmıyor ki onu playofflar için aldılar.Milton dengesiz, o da savunmada - yazar.

Ben bugun sixers kazanır diyorum.Bucks serisi de bence 7 maça gidecek.Evet bucks epey iyi adamlara sahip ama sixers da çok kaliteli savunmacılar var.Giannisi herhalde ligde en iyi savunacak adamlardan biri Embiid.Tabi sakat değilse.Öte yandan Sixers kimi ilk 5 başlatacak bu önemli.Danny green en az 2 - 3 maç yok.Furkan başlıyor Atlanta serisinde ama orada zayıf savunmacılar olduğu için aşırı sorun değil. Furkan ciddi şekilde ezilir bucks serisinde.Thybulle ezilmez ama 0 hucum tehtidi var.Ben simmons ile beraber oynarlarsa, tam anlamı ile hucumda 3 kişi kalıyor Sixers.George hill hiçbirşey yapmıyor ki onu playofflar için aldılar.Milton dengesiz, o da savunmada - yazar.
Simmons faulleri atarsa 3lük disinda o kadar kara delik degil. Fakat sorun simdi faul yapildiginda kacirmasi. Ilk mactan yine kacirirsa gecmis olsun.

Bucks Sixers ile bence baya iyi eslesiyor. Lopez uzun ve Postu ve cemberi adam gibi savunan bir güclü Center. Hücumda Embiidi üclüsü sayesinde disari cekme kapasitesi var ve bu durum Giannisin isine yarar.

Simmons hücumda zaten adam yerine koyulmuyor diye ve Embiidin sakatligi her an kötülesebilir ve sezonu kapatbilir diye, bence Bucksin seriyi alma sansi daha yüksek.

Budenholzer final yapamazsa zaten kovulur.

Simmons faulleri atarsa 3lük disinda o kadar kara delik degil. Fakat sorun simdi faul yapildiginda kacirmasi. Ilk mactan yine kacirirsa gecmis olsun.
Yuzde 60 ile atsa,Sixers Atlantaya sadece 1 maç vermişti.
Bir ara 14'de 4 idi galiba.

Bucks Sixers ile bence baya iyi eslesiyor. Lopez uzun ve Postu ve cemberi adam gibi savunan bir güclü Center. Hücumda Embiidi üclüsü sayesinde disari cekme kapasitesi var ve bu durum Giannisin isine yarar.

Simmons hücumda zaten adam yerine koyulmuyor diye ve Embiidin sakatligi her an kötülesebilir ve sezonu kapatbilir diye, bence Bucksin seriyi alma sansi daha yüksek.

Budenholzer final yapamazsa zaten kovulur.

Aynen.Ben de Sixers taraftarı olarak,Nets gelsin istedim.Çunku Embiid, Giannisten kat kat akıllı bir adam.Embiid, Griffine 10 dakikada 4 faul yaptırırdı.

bucks'ın sezonu bitse de budenholzer isimli herifin yerine carlisle'ı görsek artık. tek yıldızlı takımı bile ittir kaktır şansa anca yenebilmiş hıyartolar. gerek iç saha heyecanı, gerekse clippers'ı zorlama potansiylleriyle hawks-76ers'tan gelecek ekibin kendilerini rezil rüsva etmesini dilerim.

Middleton az biraz toparlamasa Bucks'ın esamesi okunmazdı.

atma.webp

atlanta sixers bu geceymiş baya iyi olur da 3te kalkacak halim yok 3.30da başlar zaten

Sixers elerse eger Bucks karsisinda cok fazla sanslari olmaz diye düşünüyorum.Durant karsisinda cok fazla etkili olamadi Tucker ancak Simmons'in sutu olmamasi ve penetreye dayali oyununa karsi iyi savunma yapar.Embiid'i Lopez karsisinda iyi kullanamazlarsa Bucks buyuk favori olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt