Lakers yine marka oldugundan bir sekilde kadro kurarlar.
Westbrook takaslansa da kimse almaz yani normal sartlarda kimse almaz.
Bir ara Ayton - Davis takasi dolaniyordu. Yanlisim yoksa Suns, Ayton'u tutamayacak. Kabul ederlerse sign trade ile Davis - Ayton takasi zorlanabilir ama yeni kurallari pek bilmiyorum.

Tybulle aşı yaptirmadigi icin Toronto ile eşleşirlerse oradaki maclarda oynamayacakmis. Harden ne çekti be 😁
Ben Simmons
Tybulle
Irving
Bu arada Irving de Australia asilli miydi? 2012'de Australia milli takiminda oynama olasiligi konusuluyordu

Celticste de jaylen ve horford oynayamiyor galiba. Digerleri neyse de boston buyuk yara alir.

Ilk turda bucksla eslesip elensin şu sacma takim.

Thunders, Zavier Simpson diye biriyle 10 gunluk anlasmis.
Adamin boyu 1.80 ama onun kadar hook shot atan birini gormedim. 2 dakikalik videoda belki 25 tane her turlu, her yerden hook shot atmis. Tony Parker'in gozyasi damlasini hook shot yapiyor. Tabii videoda %100 ile atiyor 😁
Dış atisi filan iyiyse Avrupa'da iş yapar.

Bu akşam Boston bucks maçı var kazanan Yüksek ihtimalle ikinciliği alcak ve ilk turda brooklynle eşleşecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. olsan netsle eslesiyorsun, 4 olsan toronto denen serefsiz oluşumla eksik oynamak zorundasın. En temizi 3. olup sikagoyu çekmek lakin nasil ayarlayacaksın. Haklarında hayırlısı olsun.

luka sakatlandı kötü haber dallas için. luka oynamazsa bu sene de first round exit olacaklar.şu maçta adamı oynatsan ne olur oynetmasan ne olur.

Milwakiden sonra size kayacagiz vasfi.bu gece derozan,vukucevic,lavine,lonzo ball ve caruso olmamasina ragmen minnesotayya sapladık deplasmanda.yakinda gercek bir superstar olacak olan patrick willams 35 sayı atti,8 ay uzak kalmisti sahalardan daha once.ayo da 26 sayi atti

Her mac en onemli eksiklerinden yoksun takimi bende yenerim.lonzo ball ve lavine donunce gorusuruz.patrick willams da dondu bu arada playofllarda görüşürüz vasf
Evet pota altında zaten cok iyi olan patrick bu gece sabaha karsi şov yapti.derozan ve lavinein oldugu takimda hucumda daha cok top almasi gerektiği konusulmaya baslandi.cunku iceri drive edisi,paslari ve sutlari korkutucu.milwakieyi elemek icin buyuk umut

Kral olmadan hiç tadı olmuyor playoffların ya. Bu sene Suns ya da 76ers kazansa bari.

Geri
Üst Alt