- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.493
- 5.263
Anca atlet olurEvrenin gelmiş geçmiş en iyi atletinin böyle tartışmalar içine çekilmesi kendisini daha da yüceltir.
Var ol kralım.
Güçlü takımlara gider kupa için
Sonra da finalleri ekran başında izler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anca atlet olurEvrenin gelmiş geçmiş en iyi atletinin böyle tartışmalar içine çekilmesi kendisini daha da yüceltir.
Var ol kralım.
Jordan ve Kobe izledim ben. Lebronda iyi ama 2 si gibi olamaz gozumdeAnca atlet olur
7 senesini en iyi ikinci oyuncusu Ilgauskas olan Clevelandda harcamış adam bu yav. O kadroyla bile kimlerini ne kadroları tek başına tokatladığını bu gözlerle izledik.Anca atlet olur
Lebron uyuyor mu7 senesini en iyi ikinci oyuncusu Ilgauskas olan Clevelandda harcamış adam bu yav. O kadroyla bile kimlerini ne kadroları tek başına tokatladığını bu gözlerle izledik.
Enayi mi kariyerini dandik bir organizasyonda harcasın?
Miamide harikulade bir ortamda 2 şampiyonluk aldıktan sonra. Yine Clevelanda döndü ki o Cleveland öyle Irving dışında pek iyi bir takım değildi. Kimse Kevin Love demesin savunması olmayan bir adamdı.
Onunla tarihin en iyi takımlarından biri olan Gswyi tokatladıktan sonra gsw doymadı gitti Duranti kattı kadrosuna. Nasıl başedeceksin?
Tek eleştireceğim nokta Lakers kariyeri. O da başı değil sonu. GMlik yapıp sıçtı takımın içine.
Özetle Lebron bir kere çok iyi organizasyona gitti o da 7 yıllık tuttifurityi extra bursaspor kıvamında bir ekipteki esaretten sonra.
Kobe miJordan ve Kobe izledim ben. Lebronda iyi ama 2 si gibi olamaz gozumde
King asla uyumazLebron uyuyor mu
Jordanin rakibi olamazda. Kobe bostan korkuluğu değil. Onu izlemekten herzaman zevk aldım.Kobe mi
Kusura bakmayınız Lebronun şu an tek rakibi Jordan. Jordanın isminin geçilebileceğini düşünmüyorum. Yaptıkları geçilir ki geçiliyor da. Ama o ismi geçmek zor.
Rakibi olamaz çok iddialı. Ama işte olamıyor bir şekilde.Jordanin rakibi olamazda. Kobe bostan korkuluğu değil. Onu izlemekten herzaman zevk aldım.
Cleveland GSW finali takdir edersinki bomboktu. Irving olmasa da asla kazanamazlardı, 3 dk sayı olmamışken gitti bir tane üçlük attı.7 senesini en iyi ikinci oyuncusu Ilgauskas olan Clevelandda harcamış adam bu yav. O kadroyla bile kimlerini ne kadroları tek başına tokatladığını bu gözlerle izledik.
Enayi mi kariyerini dandik bir organizasyonda harcasın?
Miamide harikulade bir ortamda 2 şampiyonluk aldıktan sonra. Yine Clevelanda döndü ki o Cleveland öyle Irving dışında pek iyi bir takım değildi. Kimse Kevin Love demesin savunması olmayan bir adamdı.
Onunla tarihin en iyi takımlarından biri olan Gswyi tokatladıktan sonra gsw doymadı gitti Duranti kattı kadrosuna. Nasıl başedeceksin?
Tek eleştireceğim nokta Lakers kariyeri. O da başı değil sonu. GMlik yapıp sıçtı takımın içine.
Özetle Lebron bir kere çok iyi organizasyona gitti o da 7 yıllık tuttifurityi extra bursaspor kıvamında bir ekipteki esaretten sonra.
Jordan efsane adam. Onun canlı canlı izledim öyle bir oyuncunun rakibi olamaz. Lebron Jordanin yanında düz oyuncu. Kusura bakma seni üzüyorum ama hayatın gerçekleri bunlar.Rakibi olamaz çok iddialı. Ama işte olamıyor bir şekilde.
Kobe müthiş bir oyuncu ama maalesef Kral onun seviyesini geçeli çok oldu.