Bir de 3. super star gelince istiyorsunuz ki eski takimindaki gibi 30 sayi ortalama ile oynasin. Oyle bir dunya yok. Zaten Lebron yapisi geregi sizi ne kadar beslerse ama bu sefer de eski takiminda topla oynamaya alisik adam soğur.
Lebron'a en uygun adamlar Klay ve Ray Allen idi veya Horry, Fischer gibi oyuncular.

Şaka gibi ama hakikaten cok kotuydu. Bir tek DeRozan - Kawhi degisikligiyle sampiyonluk geldi ki adam sakat sakat finale cikti. Sonra da Durant Klay sakatlaninca yuzuk daha rahat geldi
Doğu yine son yıllarda düzeldi. Eskiden ezikti iyice.

Ama kralın o zamanki clevelandı iyice leşti. O takımla detroiti eledi. Basketbolda zirve odur😬

Doğu yine son yıllarda düzeldi. Eskiden ezikti iyice.

Ama kralın o zamanki clevelandı iyice leşti. O takımla detroiti eledi. Basketbolda zirve odur😬
Dogu takimlari kadar kotu draft ve takas yapanlar olmadi. Bir de sanssiz sakatlik da oldu. Derrick Rose sakatlanmasa tarih farkli olabilirdi. Allah'tan Tatum, Embiid, Giannis secildi, bir de Durant filan geldi. Zaten onlar gelince Lebron batiya arazi oldu 😁😁
Fakat 2000 2010 arasi filan felakettiler

curry hak etti, steve kerr reyis için de sevindim. boston bi tane adam akıllı guard bulursa seneye daha iyi dönebilir, smart-tatum'ın sahada her şeyi yapmaya çalışmasıyla olacak iş değil bunlar

2022-23-NBA-REGULAR-SEASON-SCHEDULE.png

19 Ekim gecesi başlıyoruz.

e1ulzor.png

S Sport'ta Japonya'dan hazırlık maçı varmış.

Golden State 71-67 Washington

son 10.50

3 sayı çizgisinden niye 2 tane var nbasever ahbaplarım

bu gece başlıyor.

Geri
Üst Alt