Denver'ın ilk NBA şampiyonluğunu şimdiden kutlarım.

Koçları değişseler Boston 4-1 ile falan geçerdi. En çok Spoelstra'ya üzülüyorum. NPC'ler ile finale çıktı adam.

spoelstra üstad için sevindim, kazandığı her başarıyı sonuna kadar hak eden bir herif, herro'yu kaybetmeye zaten alışmıştı, vincent da perte çıkınca iş bitti diye düşünmüştüm ama vincent'ın gölgesi bile oyununu belli standartta tutmasına yetti takımının. bu kadar azdan bu kadar çok kazandıran bi koç, pozisyonunda rakipsiz bi kral gerçekten de.

jaylen brown da aboubakar'dan telefon almış billong gibiydi bu maçta. 8 top kaybını bile geçtim, takım tam momentumu yakalamışken 40 yaşındaki lebron gibi 9 metreden üçlükleri oyun akışını piç etti celtics için. nba'in en geniş kadrosu celtics'te ama tek saha içi liderin dede horford olunca takım da anca bu kadar karakter koyabiliyo demek ki 7. maçta. bugüne kadar mazulla'nın gönderilmesini doğru görüyordum ama bence jaylen brown'ı abartılan değil gerçek değerinin de altında gönderip 2 istikrarlı görev adamı almayı tercih etmeliler. 300 milyon dolar kazanan boş nokta şutörü mü olur lan.

herro iyi ve sağlıklı dönerse miami 2 maç alabilir denver'dan, ortalama dönerse 1 galibiyet gelir, kötü veya hiç dönemezse spo ustaya süpürülme ihtimalleri yüksek.

en azından kim kazanırsa kazansın mutlu edecek bir final eşleşmesi ortaya çıktı.

lakers'ı sahadan süpürüp rezil rüsva eden denver mi, halkın takımı miami mi? KARAR VER!

Geri
Üst Alt