Vay be cleveland da bostona vermiş ayarı ama Minnesota böyleyken kimsenin şansı yok maalesef

Bu loser boston kadrosu bu sene de şampiyon olamazsa bir 10 yıl daha olamaz. Cleveland gibi kötürüm takıma evinde kaybetmek nedir?

Bu loser boston kadrosu bu sene de şampiyon olamazsa bir 10 yıl daha olamaz. Cleveland gibi kötürüm takıma evinde kaybetmek nedir?
4-1 biter o seri klasik bostonlugunu yapmışlar. Tabi boston bu her an satış yapma potansiyelli takim ama rahat geçerler seriyi cleveland hiç denkleri değil.

Batı ezelden beri güçlüydü bilhassa Lakers ve Spursun domine ettiği sezonlar .. Devamında Gsw hegomonyasi başladı..Araya Lebronun sampiyonluklar girmesi Doğu konferansı son 20 yıl tamamen rezalet.. Son sezonlar araya farklı şampiyonlar girmesi ayrı bir tat verdi ama bu sezon da maçlar boşa oynaniyor doguda

Edwards Tatum finali hoş olur
Edwards 2 senedir vura vura geliyor. Milli takıma da katılacak sanırım. Yüzük hakkıdır

6 gibi kalktım baktım maç kopmuş geri yattım.. Gobertsiz nefes aldirmamislardi geçen maç bu sefer tam tersi olmuş

Geri
Üst Alt