Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.119
- 21.603
- 2.288
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En çok ikili üçlü sıkıştırma yapılan 3. oyuncuydu ama galiba birinci oldu. NBA koçlarına da All star için gönderme yaptı ama geri tepebilirTüm stat ve cavsliler üstüne oynadı ona rağmen çok iyi oynadı. Foulleri soksa iyiydi ama olsun.
Her maç yok orda Houstonin çoğu maçı yokçok istiyorum ama uyanık kalamıyorum artık anasını satayım
turkcell tv+ da bu kanallar var aslında izleyedebilirim de...
Tüm maçlarını izlemek için nba league pass en sağlıklısı oluyor.Her maç yok orda Houstonin çoğu maçı yok
Sana demiştim reis alpiyi geçer buAmen Thompson dehşet bir oyuncu olacak. Houston bu sefer doğru oyuncuyu seçmiş.
Diğer ikizini tam bilmiyorum ama o da bunun gibiyse güzel hikayeler çıkacak
Zaten en kötü Ben Simmons gibi olur demiştim bir nevi MVP ama daha iyi olacak. Play offlarda görmek lazım diyeceğim de hala çok genç. Bu sene olumsuz değerlendirmek haksızlık olur.Sana demiştim reis alpiyi geçer bu
BrooksZaten en kötü Ben Simmons gibi olur demiştim bir nevi MVP ama daha iyi olacak. Play offlarda görmek lazım diyeceğim de hala çok genç. Bu sene olumsuz değerlendirmek haksızlık olur.
Neyse Alpi de All Star'i garantiledi gibi. Adamlar bildiğin 30 takım içinde 2. sıradalar
Cam Johnson nasıl olur?Brooks
Green
Fvv
De istikrar olsa acayip takım olurlar da istikrar yok yaw. Jabari denen hıyari hiç aramadilar bu arada. Bir yere kitleseler güzel olur onu
Benim NBA bilgisi houstonla sınırlı şutu olan biri gelsin yeterCam Johnson nasıl olur?
Houston suanki takimiyla gitmek istiyormus takasda yok.Fox takasını istemiş. 2026'da uzatmayacağım demiş.
Doğduğu ve büyüdüğü şehir Houston ve doğal aday ama en çok isteyen Spurs.
Tabi Houston isterse çok rahat alır.
Söylenti o ama belli olmaz. Fox iyi oyuncu. Fırsat transferiHouston suanki takimiyla gitmek istiyormus takasda yok.