Alperen 2.13 diyordum ama burada değil. Gerçi yıllardır Adams 2.15 diye biliyordum fakat 2.11 yazıyor. Yine de daha önce 2.15 ( nba.com kaynakli)olduğuna yemin edebilirim.
GlwwWJmaUAAASkX.webp

Alperen 2.13 diyordum ama burada değil. Gerçi yıllardır Adams 2.15 diye biliyordum fakat 2.11 yazıyor. Yine de daha önce 2.15 ( nba.com kaynakli)olduğuna yemin edebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 281868

Adams corapla ölcüsü 6'10,75. Yani 2,10m. Alperenin boyu 2,10m olsa bile, NBA'de 2,06m lik adam gibi anca uzayabiliyordur. Omuzlari Sabonis gibi diger uzun oyunculara göre baya asyada duruyor.

bogdanı almayarak büyük mallık etti rockets
3luk sokan adam yok takımda

jabari bomboş herif
cam malın teki
jalen sağı solu belli olmuyor ama gelecek vadediyor yine de

Dallas 30 sayı yedi 3.ceyrekten
Lakersi takasla verdigi Christie 0/10
Yüzyıl geçse bundan büyük trade rezaleti gelmez. Dallasin fişi cekildi tamamen
Tamamen Lakers ve Lebron odaklı. Raytingler de düşünce iyice cılkını çıkardılar. Adamlar Reaves'i de eklemeyi bile düşünmemişler 😁
Lebron miamide iken Cleveland'in 4 senede 3 tane 1. tur alması gibi şikeli. Tüm nba lebronu mutlu etmek için çalışıyor.

Tamamen Lakers ve Lebron odaklı. Raytingler de düşünce iyice cılkını çıkardılar. Adamlar Reaves'i de eklemeyi bile düşünmemişler 😁
Lebron miamide iken Cleveland'in 4 senede 3 tane 1. tur alması gibi şikeli. Tüm nba lebronu mutlu etmek için çalışıyor.
Emekli olsa da kurtulsak

Geri
Üst Alt