Rezalet hakem performansı var playofflarda. Şu muhteşem serilerin içinden geçiyorlar. Bir gecede 2 macta maçın kaderini değiştiren kararlar verdiler.

Sonda lebron 'un çaldığı top içinde edwards'a faul verdiler. Rezalet hakem performansı verdı.

Giannisin son Bucks maclari. Lillardin asil tendonu koptu diyorlar. Artik Milwaukee Giannisi mecbur kalip takaslar

lakersa güle güle diyoruz

Yalnız thunders'ın yerinde olsam giannis'i alırım. Takasta verecek Hem elinde genç yetenekli oyuncular var hem de tonla 1. Tur hakkı var.

Sga-j williams-l dort-giannis-c holmgren şu takım her maç rakip takıma 80 sayıdan fazla attırmaz.

lebron artık sadece bir istatistikden ibaret, bu kadar şehir şehir dolaşıp loser olan goat olmaz.

Ho.
3a06853d8d7dd3d11afbd8d6bd789bd7.jpg

Tatum zu Houston
Giannis zu Celtics
Jabari + Green + Whitmore + 2025 Houston first, Suns 2 picks, 2027 Houston, 4 swap
Parayı denklestirmek için 1 - 2 tane daha eklenir.
Boston sevimsizi de paso 3luk atmaktan kurtulur.

Lakers için
Hachimura + Vincent + top 15 protected 2029 pick ( Agaya beleş )

Houston'un ilk tur hakları
2025 ( Thunders'in olacak gibi) Daha doğrusu swap. Kötü olan Rockets'in
2025 Suns hakları
2026 yine swap
2027 Suns hakları
2027 yine Swap gibi.
2028
2029
2030
2031
Bu haklarda swap filan yok.
Birini alması için 2025, 2027, 2029, 2031
2026 2028 2030 swap kullanabiliyor. Gerçi o swaplar çok karışık. Bazıları 3 takımlı. Bazı swaplar yine swaplaniyor.
Suns oyuncuları için en ideal takım onlar. Daha doğrusu Suns için en ideal takım Houston.

Işin komiği, en büyük şampiyonluk adayları Celtics ve Thunder'in tüm hakları ellerinde üstüne özellikle Thunders'in extra ilk tur hakları ve swaplar var. En iyi swaplar kendilerine kalıyor.
Magic de Wizards'in 2026 hakkına sahip. 2026 sınıfı iyiyse çok değerli olur.

Adam 41 yasinda hala prime heriflerle kapisiyor abi kafaniz mi iyi sizin ?
Birakin su herifi birileriyle kiyaslamayi Jordan olamadi iste ama basket tarihinin gordugu en istikrarli oyuncu ..
Akranlari 5 sayi atamaz sahada bu herif hala 30 yasindaymis gibi istatistik kasabiliyor ..

Adam 41 yasinda hala prime heriflerle kapisiyor abi kafaniz mi iyi sizin ?
Birakin su herifi birileriyle kiyaslamayi Jordan olamadi iste ama basket tarihinin gordugu en istikrarli oyuncu ..
Akranlari 5 sayi atamaz sahada bu herif hala 30 yasindaymis gibi istatistik kasabiliyor ..
Haklısında renktaş daha neyi zorluyor 41 yaşında. Ben Kobe'den sonra NBA'i takip etmiyorum ama az buz kadrolarla oynamadı LeBron baktığın zaman ama sonuç 20 yılda 4 şampiyonluk. 2'si zaten Big three zamanı ki o kadro sadece 4/4 yapmaya yeterdi. Onun bile birini spurs'a karşı güç bela aldılar. Bana biraz istatistik kasmak için oynuyor gibi geliyor. Looser demek bence haksızlık değil LeBron için.

Ben MJ zamanlarını hatırlamıyorum birtek Wizards'ta oynarken izledim ama 2004 öncesi NBA ile sonrası NBA olarak savunma açısından ciddi farklar var, NBA acayip bir noktaya gelmiş sayı açısından.

Geri
Üst Alt