Haklısında renktaş daha neyi zorluyor 41 yaşında. Ben Kobe'den sonra NBA'i takip etmiyorum ama az buz kadrolarla oynamadı LeBron baktığın zaman ama sonuç 20 yılda 4 şampiyonluk. 2'si zaten Big three zamanı ki o kadro sadece 4/4 yapmaya yeterdi. Onun bile birini spurs'a karşı güç bela aldılar. Bana biraz istatistik kasmak için oynuyor gibi geliyor. Looser demek bence haksızlık değil LeBron için.

Ben MJ zamanlarını hatırlamıyorum birtek Wizards'ta oynarken izledim ama 2004 öncesi NBA ile sonrası NBA olarak savunma açısından ciddi farklar var, NBA acayip bir noktaya gelmiş sayı açısından.
lebron 2015te fln golfe yönelmeliydi

Haklısında renktaş daha neyi zorluyor 41 yaşında. Ben Kobe'den sonra NBA'i takip etmiyorum ama az buz kadrolarla oynamadı LeBron baktığın zaman ama sonuç 20 yılda 4 şampiyonluk. 2'si zaten Big three zamanı ki o kadro sadece 4/4 yapmaya yeterdi. Onun bile birini spurs'a karşı güç bela aldılar. Bana biraz istatistik kasmak için oynuyor gibi geliyor. Looser demek bence haksızlık değil LeBron için.

Ben MJ zamanlarını hatırlamıyorum birtek Wizards'ta oynarken izledim ama 2004 öncesi NBA ile sonrası NBA olarak savunma açısından ciddi farklar var, NBA acayip bir noktaya gelmiş sayı açısından.

R.tas M.J.i gecmek istemesinden daha dogal ne olabilir ki ? Denedi olmadi hatta 40 yasina kadar sirf bu sebepten kendine tas gibi bakti ..
Sevilir sevilmez o ayri konu ama kesinlikle saygi duyulmasi gereken bir herif

Lebronun en büyük şanssızlığı tarihin en iyi takımına denk gelmesiydi 2016 gsw'i tarihte eleyebilecek takim yok.

Gençler, kusura bakmayın. LBJ'nin şampiyonlukları ayarlı.
Bkz. Miami'ye gittiğinde Cleveland'in 4 senede 3 adet 1. tur kazanması ve galiba 3. sıra da dahil.
Sonra tekrar dön. Tesadüf diyorsanız neye inanırsanız inanın

Gençler, kusura bakmayın. LBJ'nin şampiyonlukları ayarlı.
Bkz. Miami'ye gittiğinde Cleveland'in 4 senede 3 adet 1. tur kazanması ve galiba 3. sıra da dahil.
Sonra tekrar dön. Tesadüf diyorsanız neye inanırsanız inanın
ayarlı olsa o birinci sırayı alamadıkları sene anthony davis gitti ilk sıradan bunu ayarlamazlar mıydı?

ayarlı olsa o birinci sırayı alamadıkları sene anthony davis gitti ilk sıradan bunu ayarlamazlar mıydı?
Yaw Ferhat, Anthony Davis'i Cleveland alsa LBJ'ye ne gerek vardı 😁
2 sene üst üste 2 tane süper starı aynı takıma vermek. Emin ol Bennet iyi çıksa idi 2014 büyük ihtimal başkasına giderdi.
Göster bana 4 senede 3 1. tur seçen
Adam planlı şekilde ayrıldı ve döndü.
Sıkma canını, Wembayama'yi da Pop'a vereceklerine emindim.

Lebron nba in thanos'udur. Böyle bir adam gelmedi basketbol dünyasına.

Bu arada lebron 'u 16 yaşından beri tanırım. Kendisi sv&sm lisesinde basketbol oynarken bende koleje gidiyordum cleveland'da. 16 yaşında belliydi bu adamın deli dehşet bir oyuncu olacağı.

1745863807921.webp

Yaw Ferhat, Anthony Davis'i Cleveland alsa LBJ'ye ne gerek vardı 😁
2 sene üst üste 2 tane süper starı aynı takıma vermek. Emin ol Bennet iyi çıksa idi 2014 büyük ihtimal başkasına giderdi.
Göster bana 4 senede 3 1. tur seçen
Adam planlı şekilde ayrıldı ve döndü.
Sıkma canını, Wembayama'yi da Pop'a vereceklerine emindim.
Phila var işte 2 sene üst üste birinci sıradan çektiler 1 sene önce de embiid'i almışlardı olabiliyor ha ayarlı draft yapıyorlar mı kesin yapıyorlardır bencede. Clevland draft haklarından 2 tane ilk tur var bu arada kyrie draftında hak clippersınmış çok büyük şans olmuş onların adına.

Saati 5'e ayarlayıp maçı izlesem mi izlemesem mi kararsızlığı

Phila var işte 2 sene üst üste birinci sıradan çektiler 1 sene önce de embiid'i almışlardı olabiliyor ha ayarlı draft yapıyorlar mı kesin yapıyorlardır bencede. Clevland draft haklarından 2 tane ilk tur var bu arada kyrie draftında hak clippersınmış çok büyük şans olmuş onların adına.
Fila Boston ile takas etti. Embiid'i de kimse seçmeyince aldılar.

Millet mal mal draft yaparken bostonumuzun altlardan ust uste jaylen ve taytumu çekmesi.

Geri
Üst Alt