Play in play out amacından saptı gibi.
Eskisi gibi sadece ilk 8 olsa daha iyi olur

Son düzenleme:

Bir daha dönmezler. Bir yandan favorilerin simdi sezon bittiginden sonra playofflarin baslamsindan önce 2-3 gün yerine 5-6 gün mola yapma firsatlari oluyor ve takimlarin isine geliyordur bu. Diger yandan, ekstra yayin ve bilet geliri elde ediyorlar. Bence eski sisteme bir daha dönmezler.

Niye böyle bir kanıya vardın playin maçlarını takip etmediğim için anlayamadım ve merak ettim... Ne olmuş da sana amacından saptığını düşündürmüş olabilir ki?

Niye böyle bir kanıya vardın playin maçlarını takip etmediğim için anlayamadım ve merak ettim... Ne olmuş da sana amacından saptığını düşündürmüş olabilir ki?
9. ve 10. takımlar ilk 8 için mücadele etse daha iyi olur. Özellikle bu sene 10. ve 11.ler erken koptu. Sonra ha 10 olmuşsun 7

9. ve 10. takımlar ilk 8 için mücadele etse daha iyi olur. Özellikle bu sene 10. ve 11.ler erken koptu. Sonra ha 10 olmuşsun 7

1. Bu sene böyle oldu diye amacından sapmış olmuyor bence hemen.
2. İlk 8'e giremeyeceğini anlayan herkes tanking yaptığı için geldi bu zaten. Erken kopan 9-10-11'ler komple tanking yapsa ve ligin anasını daha beter bellese daha mı iyi?
3. 7-8 ile 9-10 arasında da fark var. 7-8'in tek maç kazanması yetiyor Play-off'a girmek için, 9-10'un ise 2 maç üst üste kazanması gerekiyor. Bence ciddi bir fark.

1. Bu sene böyle oldu diye amacından sapmış olmuyor bence hemen.
2. İlk 8'e giremeyeceğini anlayan herkes tanking yaptığı için geldi bu zaten. Erken kopan 9-10-11'ler komple tanking yapsa ve ligin anasını daha beter bellese daha mı iyi?
3. 7-8 ile 9-10 arasında da fark var. 7-8'in tek maç kazanması yetiyor Play-off'a girmek için, 9-10'un ise 2 maç üst üste kazanması gerekiyor. Bence ciddi bir fark.
Aradaki farkı biliyorum.
Yine de gsw ve clipper gibi takımlar ilk 8 için mücadele etmeli. Tankingi ayarlarsin olur biter diyeceğim ama 2 yeni takimla daha da boş maçlar olacak.
Ayrıca büyük maçları nisan gelmeden bitirmeliler.

Geri
Üst Alt