- 27 Ocak 2010
- 139.772
- 106.193
- 5.648
alperen istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bir şey demiyorum ama Houston sezon başından beri mental olarak da yıprandı.Hocam o yok bu yok da ya insan son 25 saniye 6 sayı öndeyken de vermez şu maçı.
Durant için greeni verdiler ona okey de brooksu neden veriyorsunuz mal herifler. Herif her maç 20+ atıyor savunmada da Lig de en iyilerden biri. Jabari denen vasıfsız alperenin üstüne almışlardı güya ne yardım savunması var ne güvenilir sutu bomboş herifDosunmuyla coby white bedavaya gitti. Houstona guard lazımken cobyi almadılar. Embesil bir gm, mal bir koç, serefsiz bir yıldız. Alperenin oradan kurtulması lazim.
Durant için greeni verdiler ona okey de brooksu neden veriyorsunuz mal herifler. Herif her maç 20+ atıyor savunmada da Lig de en iyilerden biri. Jabari denen vasıfsız alperenin üstüne almışlardı güya ne yardım savunması var ne güvenilir sutu bomboş herif
Brooksu vermeden alamazdın cap dengelenmesi lazın. duran'de lazım değildi takıma gard lazımdı gittiler gene uzun aldılarDurant için greeni verdiler ona okey de brooksu neden veriyorsunuz mal herifler. Herif her maç 20+ atıyor savunmada da Lig de en iyilerden biri. Jabari denen vasıfsız alperenin üstüne almışlardı güya ne yardım savunması var ne güvenilir sutu bomboş herif
O kadar da değil yaw.Fvv yok diyorlar varken de ne yaptı yav %25le şut atıyor herif
Üstat alpi hangi takıma gitmeli pekiSiz Durant takasina sevinirken biz takimin içine sictilar demistik. En fazla iki sene oynayacak serefsiz bir kanserojeni soyunma odasına soktular. Genc kadronun bir arada gelişmesini bekleyip 3-4 sene sonrasını hedeflemeleri lazimdi. Udoka malinin yarismaci takim kurulmasi israri da bunda etken. Baştan aşağı mal bir ekip.
Houstonlu mallar kawhi ve giannisin peşine gideceklermiş herhal. Clippersta cok iyi bir koc var, bucks da iyi bir koç getirdi. İddialı takim olmazlar ama en azından toksik ortamdan kurtulup mutlu olur.Üstat alpi hangi takıma gitmeli peki
Kawhi ceza alacak yazın onun kontrat boşa düşerHoustonlu mallar kawhi ve giannisin peşine gideceklermiş herhal. Clippersta cok iyi bir koc var, bucks da iyi bir koç getirdi. İddialı takim olmazlar ama en azından toksik ortamdan kurtulup mutlu olur.
Udoka yazin kovulmazsa alperen kesin gitti diyebiliriz.