NBA Play-Off Final | LA Lakers 4-3 Boston Celtics | Şampiyon Lakers

Cevap: NBA Play-Off Final | LA Lakers 2-3 Boston Celtics

Perkins`in sakatlanmasi hic iyi olmadi, Yenilginin bas sebebi bu sakatlik oldu. Ayrica Celtics bugun hic iyi oynamiyor. Lakersin hakkinida vermek lazim gercekten bugun cok iyi oynuyorlar..

Cevap: NBA Play-Off Final | LA Lakers 3-3 Boston Celtics

Hehe Lakers itelemiş :D

Lakers Lakers Lakers...

Geliyorızz 3 3 mü 3 3 mü :D

3.çeyreğin sonunda Artesr 3lüğü atıp fark 25 sayı olunca kapattım yattım :o Ama Şampiyon Boston olacak :D

İlk yarı sonunda maçta 20 sayı fark olunca kapattım yattım . :D 4-3 Alıcaz bu seriyi .

Serinin 7'i maçida LA'de.

Big three'yu kücuk üç yapacaz.

Artest ve Pau boyle oynasin canimi alsin.

YÜRÜYEDUR LAKERS!!

Hangi gun oynanacak son mac ve hangi kanal agalar ? :D izlemeliyim "LAKKKKKERRRS" !

Bu nasıl iş anlamadım ki ! Perkins %90 oynamayacak. Dizinden çok kötü sakatlandı. Eğer oynamazsa 7. maçı çok rahat LAKERS alır gibime geliyor. Fakat oynarsa çok güzel bir maç olacağından hiç şüphem yok.

Son yılların uzak ara en iyi final serisi oluyor. Müthiş işler çıkıyor. Kobe takımın ritmini bozsada bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıp maç kazandırıyor. Kobe müthiş sürükledi takımını.. S.Brown'ın smaçlarıda enfesti. Yarın ki maçı TD GARDEN'e çevirecek BOSTAN orayı ! . Gerçi Perkins çıktı, savunma çöktü. Bütün iş Perkinsda imiş. Perkins oynamaz ise BOSTON'ın işi çok zor.

O, bu değil de tam adına yakışır final oluyor.

Maçtan önce yazdıklarım bir bir gerçekleşti. Lakers takım oyunu oynadı ve takım oyunu oynayınca kimse Lakers'la baş edemiyor bunu bir kez daha gördük. Bench katkı verdi Gasol çok iyi oynadı, Kobe her zamanki gibi, Odom, Artest'te iyi işler yaptı. Zaten tek Kobeye yüklenmeyip bu takım oyununu sürekli oynayabilse Lakers çoktan bitirirdi seriyi. Yine söylediğim gibi Kevin Garnett etkisiz kaldı Gasol karşısında ve pota altında (Herkes kendi çöplüğünde ötüyor)

Sonuç olarak bir maç kaldı şampiyonluğa. 7. maçta dünkü maça benzeyecek, Lakers bu oyununa devam ederse Boston'un hiç şansı yok.

Let's Go Lakers!!!

Ayva çiçek açmis yazmi gelecek, Boston Staples'e nasil gelecek :D

alg_kobe-trophies.jpg

bostonceltics2008nbacha.jpg
[/URL][/IMG]

Fazla Gaza gelmemek lazım Celtics affetmez.. ;)

Perkins sakatlanmasaydı Boston derdim.

Ama LAL lead series 4-3 olacak :D

Perkins oynarsa Lakers az farkla favori. Oynamazsa çok rahat alır Lakers.

lakers şampiyon :rolleyes:

Seri bitti bu maçla..Lakers şampiyon sayılır.Bir Boston'lu olarak umudum yok artık..:)

Geri
Üst Alt