NBA Play-Off Final | LA Lakers 4-3 Boston Celtics | Şampiyon Lakers

Cevap: NBA Play-Off Final | LA Lakers 2-2 Boston Celtics

3.maçtan sonra söylemiştim takım oyunu en etkili yıldızdan daha iyidir diye. Lakers'lı arkadaşlar erken havaya girdi. Bench ten gelen Glen Davis bile yetti LA'e. Boston'un öldürücü darbeyi vurmasını bekliyoruz artık.

td garden da biz istediğimiz olan 1 galibiyeti aldık. Yine saha avantajı elimizde.

Boston son hamlesini yapmaya az kaldı zafer geliyor.Sadece Kobeyle olmaz onlada olmuyo zaten :)

Glen Davis ve Nate Robinson kenardan gelip çok iyi performans gösterince galibiyet geldi.Bu arada Pierce'ın hakeme attığı yumruk süperdi :D

Hadi bakalım seri 7 maça doğru gidiyor :D

Maçtan önce yazmistim Celtics kazanir 4'u maçi diye. Hatta Pierce'den iyi performans bekledigimide yazdim.

Simdi siz Kobe show izleyin. Boston'u tecavuz edecek.

09kobe_celtics_dunk_xmas.jpg

4-2 LA rahat alir.

+Ben Boston kadar antipatik oyuncularla dolu takim gormedim aga.

080208_big_baby.jpg

predator_robert_rodriguez.jpg

Fenevbahçeli avkadaşlav için açıklama : arkadaşlar NBA Final Serisinde skor 2-2 olmuştur. Bu skorun bursa maçıyla bir ilişkisi yoktur lütfen sevinmeyelim bayrak asmayalım :D

Fisher in ne işi var saydıklarında onu anlamadım :D

Kişisel :o Ya yok arada çirkeflik yapıyor aslında düzgün adam da. Tüm sene kılını kıpırdatmayıp gidip en önemli maçı 2 hareketle kazandırıyor gıcık oluyorum :o

Evet o yüzden de sevmeyenler var. Öyle yerlerde 3 lükler gönderiyorki çok can yakıyor. Son zamanlarda kobe içine kaçmış gibide oynamya başladı o daha da can sıkar :D

Play-off'lara kadar gözükmüyor zaten. Hafif göbek yapıyor Arda misali :o Sonra saçmasapan bir top kapıyor falan. Nefretimsin Derek :D

Allen: Deplasmanda üclükleri sallayip taraftari susturmak daha cok zevk veriyor.:asd:

Eminimki LAdeki ilk maci Boston alacak!

Kobe'ye pas atmıyorlar.

Atsalar Kobe 40-50 sayı atar Lakers kazanır :D

Oha burda bile 3 ziyaretçi var.Gençler bu NBA final sizinle alakası yok 2-2 diye hemen üşüşmüşsünüz buraya.Dağılın :asd:

Çok kötü yönetiyor hakemler.

Çok kötü yönetiyor hakemler.

Evet.

Tam mac heyecanlaniyo,tribünler atesleniyor,hakemler faul serisine basliyor.

Birazda tatli sertlik olmasi lazim bence.Yoksa tadi tuzu olmaz Boston-LA maclarinda.

Tabi Faul varsa verilir,ama Wallacein parmagi Kobeye dokundummu faul calinmamali.Mesela yane,öyle birsey olmadi,ama Wallacein bir faulü calinmisti,orda Gasoldu galiba düsen.Wallace dokunmadi bile.

Geri
Üst Alt