NBA Takas Nöbeti

Cevap: NBA Takas Nöbeti

Cleveland Cavaliers'in yeni transferi Baron Davis takası ilk duyduğunda yıkılmıştı. Los Angeles Clippers forması giyerken hem ailesi, hem arkadaşları önünde oynama şansının yanı sıra işlerinin başında da durabiliyordu.

Üstelik Cavaliers koçu Byron Scott ile New Orleans Hornets günlerinde hiç geçinememiş ve basına yansıyan tartışmalar ve kavgalar yaşamıştı. Ancak bir kaç gün içinde sakinleşince, bu kez de Cavaliers kariyerine sıcak bakmayı başarmış. Hatta Cleveland'ın evinde New York Knicks'i yendiği maçtan sonra twitter'da J.J Hickson ile oynamayı dört gözle beklediğini yazmıştı. Ancak şimdi Los Angeles'dan gelen haberlere göre, Baron Davis'ın gecikme sebebi sadece takas şoku değil. Clippers'ın kendisine yaptığı sağlık muayenesini Davis geçememiş. Clippers'ın muayenesini geçemeyen bir oyuncunun başka bir NBA takımınınkini geçmesi de mümkün görünmüyor. Bu nedenle Davis'ın Los Angeles'dan Cleveland'a varması zaman alıyormuş. Bu arada tabii Davis, Cleveland'ın sağlık muayenesini geçemediği takdirde Cavaliers yönetiminin takası iptal etmek hakkının yanı sıra lig kanalıyla Clippers'dan Davis'ın yerine başka bir oyuncu veya draft hakkı da isteme seçenekleri bulunuyor.

Ancak Cavaliers basınında çıkan haberlere göre yönetim Clippers'dan aldıkları draft hakkını o kadar istiyormuş ki takasın iptal isteği söz konusu değilmiş. O zaman geriye iki seçenek kalıyor. Birincisi Baron Davis'ı çok mutlu edecektir. O da Davis'ın Clippers'da kalması ve yerine başka bir oyuncunun gönderilmesi. İkincisi ise Scott basında şu anda Davis ile hiç bir problemi kalmadığını belirttiğine göre, Davis'ın oynayacak durumda olsa da, olmasa da Cavaliers forması giymesi.

kaynak:basketbolseverler.com

Clippers zaten kontratından kurtulmak için yolladı Baron Davis'i. Geri alacaklarını zannetmiyorum. Cleveland istemiyorsa Davis'i, büyük ihtimalle takas iptal olur.

Clippers zaten kontratından kurtulmak için yolladı Baron Davis'i. Geri alacaklarını zannetmiyorum. Cleveland istemiyorsa Davis'i, büyük ihtimalle takas iptal olur.

Cleveland 1.tur draft hakkını çok istiyormuş bu nedenle Baron Davis'e evet demişler ama kurallara göre sağlık kontrolünden geçemezse takas otomatik iptal oluyormuş.Baron Davis yerine de LA Clippers başka oyuncu vermek istemez,zaten dediğin gibi B.Davis'in kontratından kurtulmak için yapmak istiyorlar bu takası.Bana da iptal olacak gibi geliyor..

Mike Bibby %90 Miami Heat'e gidiyor buyout sonrası.

Aynı şekilde Rasual Butler da Chicago'da.

Chicago'ya SG lazımdı da Butler işe yarar mı bilemem

İyi şutör Butler. Bogans'dan çok daha faydalı olur. Detroit'te bu olaylar yaşanırken Prince ya da Rip'ten biri serbest kalabilir. Çok garip şeyler dönecek Playoff rosterları verilene kadar buyout olaylarıyla. Murphy falan da boşa çıkacak büyük ihtimalle.

Butler cag atlatir, ama New York Jared Jeffries'i alacak..

Buyout olayını açıklasın lan birisi. Çok ciddiyim. Sözleşmedeki parayı verip adamı yollamak bu kadar kolay mı? Oyuncunun maaşı salary'den silinyor mu buy-out sonrası?

Buyout olayını açıklasın lan birisi. Çok ciddiyim. Sözleşmedeki parayı verip adamı yollamak bu kadar kolay mı? Oyuncunun maaşı salary'den silinyor mu buy-out sonrası?

Ben de buy-out olayını bilmiyorum yahu, enteresan birşey o. Belli bir fiyatta anlaşıp kontratı feshediyorlar sanırım, kulübün verdiği fiyat da lüks vergisine dahil oluyor olabilir mi?

İyi şutör Butler. Bogans'dan çok daha faydalı olur. Detroit'te bu olaylar yaşanırken Prince ya da Rip'ten biri serbest kalabilir. Çok garip şeyler dönecek Playoff rosterları verilene kadar buyout olaylarıyla. Murphy falan da boşa çıkacak büyük ihtimalle.

R.Butler'ı pek izlemedim ama Bogans'dan iyi olduğu kesin :) Rip Hamilton cuk oturur bence Chicago'ya,play-off larda Rip gibi tecrübeli bir isim lazım..

Bibby'i alın lan.Fisher'ı kest.Reistir ama bu sene kötü

R.Butler'ı pek izlemedim ama Bogans'dan iyi olduğu kesin :) Rip Hamilton cuk oturur bence Chicago'ya,play-off larda Rip gibi tecrübeli bir isim lazım..

Bunu dedikten sonra NBA.com'a baktım ve Rip açıklama yapmış, koçla konuşup sıkıntılarımızı giderdik diye. Tayshaun bakalım ne yapacak?

oha Howard neler yapmış da haberimiz yok :)

Dwight Howard Oğlunun Annesine Acımadı

Orlando Magic'in genç süper yıldızı Dwight Howard'ın Magic dansçı kızlarından Royce Reed ile olan ilişkisini bilmeyen kalmadı.

Reed ile hiç evlenmeyen Howard, iki yaşındaki oğlu Braylon Joshua'nın annesi olan eski dansçıya yine de hayal edemediği bir hayat standardı sağladı. Ancak Reed ile yaptığı özel anlaşmada, oğlunun hiç bir şekilde basında veya medyada yer almamasını istedi. Anlaşmaya göre Howard eski sevgilisine $500.000 nakit, saray yavrusu bir ev, araba gibi lüks denilebilecek bazı şeyleri temin edecek ve Reed de hiç bir şekilde oğullarını basına malzeme yapmayacaktı. Royce Reed'in The Basketball Wives dizisinde oğullarından söz etmesinin ardından bir de twitter da fotoğraflarını yayınlaması Dwight Howard'ı harekete geçirdi.

Özellikle de Reed'in yatak odasında oğlunun uyurken yayınlamış fotoğrafı Howard'ı çileden çıkartmış. Çünkü fotoğrafın çekildiği odanın duvarlarında Royce Reed'in kocaman seksi fotoğrafları var. Howard hemen avukatlarını arayıp onları harekete geçirdi. Daha önce Howard'ı basına kötüleyen Reed aleyhine Magic'in yıldızı tarafından açılan ve bir kaç ay önce sonuçlanan davayı Howard kazanmıştı. Mahkeme kararına göre, Reed'in tekrar basın veya medyada Howard veya oğlundan bahsetmesi halinde Howard ev hariç herşeyi geri alma yetkisine sahip olmuştu. Twitterdaki son fotoğraflardan sonra Howard avukatlarına $ 500.000'ı geri alabilmek için Reed'in tüm hesaplarına el koyulmasını, arabası dahil her şeyin geri alınması için düğmeye basmış. Bazı şeyleri anlamak gerçekten kolay değil. Oğlun var, babası her şeyine bakıyor. Sana hayallerinde göremeyeceğin kadar lüks bir hayat yaşatıyor. Nedir bu twitter tutkusu anlamak mümkün değil!

kaynak:basketbolseverler.com

Ben de buy-out olayını bilmiyorum yahu, enteresan birşey o. Belli bir fiyatta anlaşıp kontratı feshediyorlar sanırım, kulübün verdiği fiyat da lüks vergisine dahil oluyor olabilir mi?

Kontrat feshediliyor zaten de, salary'den de mi siliniyor maaşı? Bibby'nin 1 yılı daha vardı sözleşmesinde. Eğer siliniyorsa, Washington'a fazladan 6 milyon $ sağlar bu. MLE'nin bile üzerinde bu miktar.

Takas dönemi bitmedi mi? Ben mi yanlış biliyorum? Bir de Atlanta'nın Bibby takasında giden gelenleri yazabilecek birisi var mı?

Geri
Üst Alt