NBA Takas Nöbeti

Cevap: NBA Takas Nöbeti

Mike Bibby Heat'i daha iyi takim yapacagini sanmiyorum. Heat bir spotup sutor daha aldi.

Zaten takimda Miller/Jones/House/Arroyo var. Üstte yazildigi gibi kötu bir savunmacida kendisi.

Takim'a bir kaç uzun katmalari gerekirde bence. Miller'i takas edebilirlerdi aslinda.

1 - Heat'in eksikliği 3lükçü değil yazdıklarıma karşı cevabın yoksa tartışmak yersiz yazmak yerine cevap yazmazsın olur biter.

2 - Bende sana varsa resmi kaynak buraya ekle okuyayım dedim yani senin uzattı lafın işkembeden sallamaktan öte birşey değil.Okuduğunu anlamadığın için bir daha yazıyorum eğer Perkins uzattı ve illada almak isterlerse Wade dışında herkes takas edilir o takımda gerekirse Lebron gerekirse Bosh.

3 - Kaynaksız sallamayalım varsa kesinleşmiş kaynağın buraya yapıştır onun üzerine konuşalım yada sus bilmiyor sanmasınlar.

1 - Heat'in eksiğini Heat teknik ekibinden daha iyi bildiğini zannetmiyorum. Mike Bibby'yi alıyorlar çünkü 1 numarada iyi bir 3'lükçü istiyorlar. LeBron ve Wade'e yapılan double team'lerde boşta kalan Bibby sayesinde kolay basketler kazanmak istiyorlar.

2 - Perkins sözleşmesini uzattı. (Google'dan bak) Ayrıca Perkins'i Miami bu yaz takas edemez. Çok açık ve net. Dediğin gibi Perkins'e karşı LeBron'ı teklif ederlerse olabilir tabi, ancak öyle bir takası yapacak bir beyinözürlü maalesef bulunmuyor NBA'de.

3 - Murphy Boston'da. (Google'dan bak, emin ol buraya "kaynaksız sallamayalım bla bla bla" diye ötene kadar bulurdun)

4 - Kapakları yedin, hala konuşmak istiyorsan buradayım. Yeni kapaklar takmaya hazırım.

3 - T.Murphy şuanda eldeki tüm centerlardan(Dampier-Antony-Big-Z) daha ribauntcu ve hücum gücü iyi olan bir oyuncudur.Lebron da geçen sene kesin NYK gidiyordu gördük ki imza atılmadan konuşmak boş.

Ofansif olarak haklisin ama Murphy Heat'in en zayif yönününe(pota alti savunmasi) çözüm olmaz

1 - Heat'in eksiğini Heat teknik ekibinden daha iyi bildiğini zannetmiyorum. Mike Bibby'yi alıyorlar çünkü 1 numarada iyi bir 3'lükçü istiyorlar. LeBron ve Wade'e yapılan double team'lerde boşta kalan Bibby sayesinde kolay basketler kazanmak istiyorlar.

2 - Perkins sözleşmesini uzattı. (Google'dan bak) Ayrıca Perkins'i Miami bu yaz takas edemez. Çok açık ve net. Dediğin gibi Perkins'e karşı LeBron'ı teklif ederlerse olabilir tabi, ancak öyle bir takası yapacak bir beyinözürlü maalesef bulunmuyor NBA'de.

3 - Murphy Boston'da. (Google'dan bak, emin ol buraya "kaynaksız sallamayalım bla bla bla" diye ötene kadar bulurdun)

4 - Kapakları yedin, hala konuşmak istiyorsan buradayım. Yeni kapaklar takmaya hazırım.

Sen harbi 21 yaşındamısın ? okuyomusun ? kaça gidiyosun ? kapak falan nedir ?

Te Allahım ya tartıştığım adama bak ,yazdıklarına bak herşeyi ben bilirim kafasındaki ilköğretim öğrencisi.

Sana akşam ödevi 100 kere buraya K.Durant balondur yaz.

Ofansif olarak haklisin ama Murphy Heat'in en zayif yönününe(pota alti savunmasi) çözüm olmaz

Ben çözüm demedim zaten eldekilerden daha iyi ve daha faydalı olur dedim kalan sezonda yoksa T.Murphy asla şampiyonluk kalibresinde bir takımın ilk5teki pivotu veya forveti vs olamaz umarım bu kez daha net anlatabilmişimdir.

Te Allahım ya tartıştığım adama bak ,yazdıklarına bak herşeyi ben bilirim kafasındaki ilköğretim öğrencisi.

Sana akşam ödevi 100 kere buraya K.Durant balondur yaz.

Ben çözüm demedim zaten eldekilerden daha iyi ve daha faydalı olur dedim kalan sezonda yoksa T.Murphy asla şampiyonluk kalibresinde bir takımın ilk5teki pivotu veya forveti vs olamaz umarım bu kez daha net anlatabilmişimdir.

1 - Kapak yemiş insan davranışları gösteriyorsun, sakin ol.

2 - Her şeyi ben bilirim demiyorum. Basketbolu Heat teknik ekibinden daha iyi bildiğini iddia eden sensin.

3 - Kevin Durant tartışmasız balondur.

4 - Murphy, Heat'in eldekilerden iyi değildir.

Bittiyse şimdide H.Balta Türkiye'nin en iyi sol beki yaz.

Bittiyse şimdide H.Balta Türkiye'nin en iyi sol beki yaz.

Hakan Balta şu anda Türkiye'nin en iyi sol bekidir, ama konuyla bir alakasını çözemedim. Hatayı kabullenme gibi prensibin yok anladığım kadarıyla. Kabullenmemek için konuyu farklı ve alakasız yönlere çekiyorsun.

Zaten K.Durant balon H.Balta en iyi sol bek diyen kapakcı bir cocuktan herhangi bişeyle bağ kurmasını veya alakasını çözmesini beklemiyorum ödevlerini bitirdiysen çıkabilirsin.

Umarım bu yazdıklarıma alınmıyorsun çünkü kapakları yedin falan yazan birinin seviyesine inip aynı uslupla cevap yazıyorum benim mesajlarım birebir senin yansıman eğer beğenmediysen kendinle çelişiyorsun kapakcı cocuk.

Bide cidden merak ettim ;

Nba yı tartışmak için bir sürü forum var birbirimizi incitecek sözler söylemek bize yakışmaz....

sayfa boş kalmış :asd:

Yazılması gerekenleri bu seferlik moderasyondaki arkadaşların ricasıyla içimize attık ondan boş kaldı,Yoksa içimizdekilerin sahibi neler alacağını gayet iyi biliyordu.

OKC ye hayırlı olsun sağlıklı kaldığı sürece ligin en iyi savunma yapan 3 pivotundan biriyle uzatmışlar,sanırım ciddi ciddi Lakersı gözlerine kestirmişler.

D.Brown New York'ta! iyi bir takviye ama bir uzun daha iyi olurdu.

Geri
Üst Alt