NBA'de Formada ''Nickname'' Dönemi

Pauayyayahahahhahaha photoshopcu Tugay hatirladim seni

ben dersimi aldım oktay kardeş.istediğini de umrumda bile değil.sen photoshop demeye devam et ben kendimlede verdiğim emeklede gurur duyuyorum bu haraketlerle gaza gelecek adam değilim banlattırmam kendimi sen devam et böyle :)

2rp9tlk.jpg

Forumun seviyesini eleman demek mi aşağıye çekiyor yoksa cm muhabbeti mi?Nasıl bir seviye anlayışıdır bu

Bak, sana anlatayım. Bu forum kendi fikirlerini, görüslerini özgürce paylasmak icin var. Sen de dahil olmak üzere bizler bunun icin buradayız. Insanlar, senin veya herhangi bir kimsenin kisilik haklarına saldırmadıkları sürece istediklerini söyleyebilirler. Ha sen elestiremez misin? Elbette elestirirsin. Buna benim lafım yok. Benim lafım eleman kelimesine. Sonucta o adam sana hicbir sekilde saldırmadı. Sen o mesajı alıntılayıp istedigin sekilde elestirebilirsin. Ama eleman dedigin noktada o insana saldırmıs olursun. O istedigini kimseye müdahale etmeden yazabilir, sen de ona müdahale etmeden istedigin sekilde elestirirsin. Forum seviyesi budur.

Bak, sana anlatayım. Bu forum kendi fikirlerini, görüslerini özgürce paylasmak icin var. Sen de dahil olmak üzere bizler bunun icin buradayız. Insanlar, senin veya herhangi bir kimsenin kisilik haklarına saldırmadıkları sürece istediklerini söyleyebilirler. Ha sen elestiremez misin? Elbette elestirirsin. Buna benim lafım yok. Benim lafım eleman kelimesine. Sonucta o adam sana hicbir sekilde saldırmadı. Sen o mesajı alıntılayıp istedigin sekilde elestirebilirsin. Ama eleman dedigin noktada o insana saldırmıs olursun. O istedigini kimseye müdahale etmeden yazabilir, sen de ona müdahale etmeden istedigin sekilde elestirirsin. Forum seviyesi budur.

Tamamen senin algın.Eleman bana göre hakaret demek değildir.Zaten o niyetle de söylemedim.

ben dersimi aldım oktay kardeş.istediğini de umrumda bile değil.sen photoshop demeye devam et ben kendimlede verdiğim emeklede gurur duyuyorum bu haraketlerle gaza gelecek adam değilim banlattırmam kendimi sen devam et böyle :)

Cidden shop degil mi? Peki parkeler neden yamuk?

Lütfen tartışmayalım arkadaşlar hepimizin çabasının adı GALATASARAY. Ortamı sakinleştirip gerginliği alacak bir admin yok mu yav?

Cidden shop degil mi? Peki parkeler neden yamuk?

oktay ben bunu 100lerce kez anlattım ama insanlar anlamak istemedi ben bu forumu seviyorum ama insanlar çok çabuk harcanıyor sukünet yok saygı yok.ben neden kendimi kandırayım.bu foruma kendime ait 1 sene öncesinin fotolarını attım bir çok övgüde aldım özelden bir çok kişiyede yardım ettim bir arkadaş vardı 3 ay boyunca yediğin tut içtiğine idmanına kadar yardım ettim ki bunu para karşılığında yapıyorum 5 kuruş para bile almadım ondan.heves etmiş diye.ben kendimi biliyorum o bana yeter.hep söyledim yine söylerim yok fotoda birşey.kol büyütülmedi ya da vücutla oynanmadı.lütfen kapatalım.sende akabinde cevap vereceksen özelden konuşalım.arkadaşın konusu dağılmasın.rica ediyorum

Konuyu dagitmayalim arkadaşlar

Sevgiler

N5

Arkadaslar birbirimizi kirmayalim lütfen bu konuyu gereksiz yere uzatmaya gerek yok bence.

Geri
Üst Alt