NBA'de sezon iptal edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'de sezon iptal edildi!

Klasik saka @ Yunus

------------------

Lan ciddiyim su takima bir G Wallace ve bir saglam Guardla ELde F4 yapmaya oynariz serefsizim. Oktay hocanin keci inadi tutarsa NBA topcularina karsi gerilerde kaliriz gibi

ibrahimseten profile

ibrahimseten Menajeri yanımda Hidayet ile konuştu.. Aylık 150 bin dolara Türkiye'ye gelme niyetinde.. Adaylar Anadolu Efes ile Beşiktaş.. Taze bilgi.. about 1 minute ago · reply · retweet · favorite

Pierce+Allen+Rondo+Garnett

Rondo hadi genc, fazla para isteyebilir belki.

Ray Allen gelse be :D

Miami 'nin bu sezon gümbür gümbür gelmesini çekemeyen dış güçlerin işi değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum NBA hakkında

Miami 'nin bu sezon gümbür gümbür gelmesini çekemeyen dış güçlerin işi değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum NBA hakkında

Hakemlerin Miami tarafli yönetimini göz önde bulundurursak, yane Nbain Miamiyi sampiyon görmek istemesini. Belki Sampiyon olamayacaklarini görünce iptal ettiler ligi.

Boston Reisleri biraz daha yaslanip, biraksinlar diye. Cakallar.

Miami karşısında takımları ezine peyniri gibi olunca Dallas 'ı tutmaya başlayan boyslara sadece GÜLÜYORUM.

Miami karşısında takımları ezine peyniri gibi olunca Dallas 'ı tutmaya başlayan boyslara sadece GÜLÜYORUM.

cb02u6k4eyzy3zwkxmivf37hj.gif

Serefsiz - ÜlWade kirdi Rondonun kolunu, hakemler kolladi Miamiyi , Shaq sakatti öyle gectiniz Bostonu. Yoksa hakemsiz felan gecemezdiniz.

Hakemlere zit Dallasi tuttuk!

lan neden başlamadı offffff videoları izledikçe geriliyorum

Efes Hido'yu ne yapacak arkadaş ya!Adamlar doymadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt